Salı, Aralık 13, 2011

Bir de Tontalaktan dinleyin

Bir gün anne dedi sonra başladı Allahümme salli ala demeye o kadar çok şaşırdım ki...Dua bilmiyor Eray şimdilik dua niyetine her akşam yatmadan Salavat getiriyor çaktırmayın onu dua zannediyor hem niyet önemli di mi?Pijama giyiliyor, süt içiliyor sonrada dua ediliyor:)Buyrun dinleyin


Aslında daha güzel okuyor lakin videoya çekildiği için şekilden şekile giriyor:)))

23 yorum:

hypo dedi ki...

bende açılmıyor:(
evde akşam bakacağım.
ama şimdiden tebrik ederim sizi.

Ayla dedi ki...

Cüneyt teşekkür ederim de bence öğreteni tebrik etmek lazım:))Hoşuma gitti ne yalan diyeyim.Video çekildiği için azcık şımarıyor aslında amcası daha güzel okuyor:)))

hypo dedi ki...

yakışıklının okuduğuna çok eminim. kamerayı görünce medya maymunu oluyorlar:)

Ayla dedi ki...

Aklımda yoktu çekmek yatarken kendi dedi anne çek meni:)Tamam ama şımarmayacaksın tamam mı dedim.Nanam dedi de yine de utandı diyelim biz:))

Emine dedi ki...

resimleri ve anılarıyla bildiğimiz tontalağın sesini duymak da güzel oldu Ayla :)
aileniz hep böyle huzurlu olsun..nüfusu artsa bile :D

abide dedi ki...

Maşallah aylacım ne kadar güzel söylüyor:) çoçukların hepsi aynı kamerayı gördükleri anda şımarmaya başlıyorlar.Betüşte kulhuvalla'yı ezberliyor.Her akşam hadi anne duamızı okuyalım diyor :) Evlatlarımızın böyle kendi istekleriyle dua yada salavat getirmeleri çok güzel.

bahriye-krm dedi ki...

kesinlikle niyet önemli ayla'cım...hem eray çözmüş bu işi...sıra diğerlerinde...çünkü bü yaşta gerçekten çok kolay öğreniyorlar...

seda dedi ki...

maşallah ya çok tatlı..nazar değmesin eray'a..benim yiğenimde yanlış olmasın 4-5 yaşından beri bütün sureleri tecvidli okuyor hem de mükemmel...

Ayla dedi ki...

Emine çok teşekkür ederim inşallah. Huzur hayatın vazgeçilmezi huzur olmayınca olmuyor hiçbirşey.Aslında zaman akıyor ve bazı şeyler geriye dönmüyor o yüzden daha sık video eklemeli.Eğer yakalayabilirsem Sılanın Borç vere(boş yere)şarkısını eklemek istiyorum:)))

Ayla dedi ki...

Abide teşekkür ederim zaten zorlama ile olmaz böyle şeyler.İçinden gelmeli Eray seviyor birde ahhh amin demesi yok mu.Betüşe de maşallah maşallah.

Bahriye haklısın gerçekten ne oluyorsa küçükken oluyor ne zaman öğrenmiş hangi ara öğrenmiş be gerçekten çok şaşırdım,inşallah devamı gelirde benim öğretmeye pek sabrım yok yine babaannenin ellerinden öper:))

Seda maşallah yeğenine küçükken herşey daha kolay.Benim dua konusunda listem çok kabarık değil belki ailenin başka fertlerinden öğrenir:)))

Tibetin annesi dedi ki...

kesin ananesinden öğrenmiştir :) çok sevimli okuyor :)))

Ayla dedi ki...

Sibel annannesinden öğrense keşke lakin annem pek birşey öğretemez sabrım asla yok:)))Birde blogunu 20 kere tıkladım yorum penceresi açılmıyor başkaları atabiliyor ben açamıyorum anlamadım gitti sinir oldum:)))

bir güzel çift dedi ki...

Salavat cami musikisinin en güzel,en can alıcı bestelerindendir bence.ve salavatı Eray gibi tatlı dilli bi şekerden duymak ne hoş,nasıl da güzel söylüyor yaa...MAŞALLAH...

Nil dedi ki...

Çocuğum konuşamıyor diyordun al sana en güzel kanıtı Ayla hanımcım. Maşallah subhanallah tontalağım.

Benimki de şunu öğrenmiş: "yemeğimi yemeden el açtım Allahım sana, iyi huylar ver bana. Yemeğimi yemezsem, büyüyemem, okuluma gidemem amin . " :) kestirmeden Amin deyip başlıyor yemeğe :)

Ayla dedi ki...

Bir güzel çift çok teşekkür ederim ah birde ciddi şekilde söylediğini bir duysan ben şahsen oğlum olduğu için belkide mestoluyorum bu nasıl bir histir bilmem:)))

Nilhan hanımcım adımız çıktı bir kere pimpirikliye o yüzden inmeyeceğini bildiğim için savunma hakkımı kullanmayacağım Allah şükür bugünlerimize.Yürüttüm duanızı Eray'a öğreteceğim konuşmadan önce bile yemeğe başlarken amine döndüğü için dili amin derdi şimdi bu dua ile başlasa çok güzel olur.O yüzden en azından deneyeceğim:)Saolasınn maşallah Eceye de

Tibetin annesi dedi ki...

bu konuda arada bir şikayet edenler oluyor ama nedir sorun inan bilmiyorum :(

Ayla dedi ki...

Sibel 10 post yayınlıyorsan 7 sinde aynı sorunu yaşıyorum o kadar çok uğraşıyorum ki sonra ne yazacağımı unutuyorum bugun mesela açmadı:(Öğleden sonra denemedim ama...

annesiningülü dedi ki...

tez zamanda kulaklık alıp dinlemeliyim :)

Ayla dedi ki...

Bahar teyzesi mutlaka dinle oğlumun kadife sesini:) mutlaka izle:))

Adsız dedi ki...

maşallah çok tatlı okuyor,darısı diğer dualara :)

Ayla dedi ki...

Deren çok teşekkür ederim inşallah diyelim:))

Deli Anne dedi ki...

maşallah ne de güzel okuyor yavrum:)

Ayla dedi ki...

Mumine teşekkür ederim Eray adına aslında okurken biraz utanıyor:)))Korktuğumu bildiği için gözlerini çeviriyor beni korktmaya çalışıyor:))