Salı, Aralık 28, 2010

babaya süpriz

şirket

Anne ile babanın uzunca bir aradan sonra cumartesi nöbetleri ayrı düştü. Doğal olarak cumartesi tontalak ile evdeydik.Uzun bir süredir aklımda olan birşeyi o gün yapmak çok istedim ama yapamadım.Erayı otobüs ve metro ile tanıştırmak:)(nasıl davranacağını,tepkisini merak ediyorum)

Göktürkten Mecidiyeköye otobüs ile gidip 4.leventte ise metro ile geçecektim.Biraz yürüme yolu beni düşündürdü.Eray bazen hatta çoğu zaman yürümekte inat eder,kucak ister. Hem sırt çantası hem de kilosunu yazmayacağım:) tontalak eray kucak isterse yollarda mahvederdi beni.(mont giyince taşıması daha zor )

Aslında yine de yapacaktım ama o gün biraz rahatsız olduğum için annane ve dede de bizdeydi, nasılsa şirketin önünden geçeceğiz babasına öyle süpriz yaparsın (hasta hasta annem rahat batmasın sana dedi)diyerek beni caydırarak bir macera başlamadan bitti. Giyindik,kuşandık babaya süpriz yaptık.Neler yapmadı ki...

Bir kere herkesle çok iyi anlaştı,herkesi yanına çağırıp otu otu dedi, insanları çalıştırmayınca hemen annesi şirketin cafesine kaçırdı,resim çizdi, kendisine verilen ikramları bir güzel yedi.

şirket cafe şirket cafe1

Arabalara cici yaptı,tiguan çok hoşuna gitti:)Şirketteki bir arkadaş Ayla hanım Eray aynı size benziyor baksanıza çok girişken diyerek anneyi güldürdü. Şirketteki her deliğe girdi,işveren edasıyla ortalıkta rahatça dolandı, Erayın samimiyeti karşısında herkes çok şaşırdı. Eray için güzel bir gün idi.

şirket-satış

Bu arada belki merak eden olur:) cumartesi günü erayın abisi televizyonu 'oyaya goy'du.O kadar çok sevindi ki ,mutluluğu görmeye değerdi


  ev-televizyon

10 yorum:

elif-kayra dedi ki...

aynı sorun bizdede yürümek pek istemiyor bu çocuklar nedense:)

Ayla dedi ki...

Elif ben de şunu anlamıyorum hem dışarıya çıkmak için can atarlar,hemde dışarıya çıkınca kucak isterler:)

Filiz dedi ki...

benim kızımda oğlunuzun yaşındayken hep kucak isterdi, o zaman zor geliyordu, şimdide yerinde durduramıyorum benden önce fırlıyor her yere bilmiyorum hangisi daha iyi :)

Ayla dedi ki...

Kucak istediği için babası olmadan Erayla dışarıda vakit geçiremiyorum,taşımakta zorlandığım için bence kucak istemeyip dışarıya fırlaması en iyisi:)Ana-oğul dışarıda vakit geçirmeyi çok istiyorum artık biraz daha büyüyünce

Deli Anne dedi ki...

amanın gözü aydın Eray'ın.. abisiler oyaya goymuş da açmış kayuyu.

gülay dedi ki...

Nasıl eğlenmiş minik adam.Arada böyle sürprizler ve değişiklikler iyi geliyor çocuklara ve tabi ki bize de:)

Ayla dedi ki...

Deli annecim teşekkür ederiz:)

Gülay zaten tüm hafta evde olduğu için haftasonları dışarıya çıkarmasam üzülüyorum,ee babamızda işteydi o gün ,şirkette oyalanacak çok şey vardı,çok hoşuna gitti.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Bende kuzularimi yazdan beri otobus ve trene bindiricem:) yaz bitti, kis geldi. kisinda "ay usumesinler bahara artik" diyorum.
Eray cok tatli masallah...

Nihan dedi ki...

severim seni de resim yapan ellerini de. Oyoya goy, bittiğim andır.:)))))))))))))

Ayla dedi ki...

Seyhan teşekkür ederim, bende nasıl tepki verecek ,ne yapacak çok merak ediyorum.çünkü araba koltuğunda oturduğu için o olmadan bir sürü insan içinde tepkisini merak ediyorum,aslında en kısa zamanda yapmak istiyorum.

Nihan teşekkür ederim yorumun için.