Cuma, Haziran 04, 2010

Sizce hangisi

Bu aralar evimizde tatlı bir koşturmaca başladı. Diğer evimiz çok küçük olduğu için erayın odası yoktu. Karyola ve küçük bir dolabı vardı. Eray doğduktan 1 yıl sonra kendi evimize taşındık.Dedemiz saolsun istediğimiz oda takımını geçen hafta bize hediye etti.Perde, halılar ve birkaç düşündüğüm aksesuar kaldı. Halı modelleri çok da perde modeli o kadar az ki harıl harıl perde aramaktayım. Halılara bayıldım en çok da ayaklı halıyı, ama eşim pahalı olduğu gerekçesiyle pek oralı değil ama ben oralıyım:) Aşağıya bir göz atalım bakalım daha ne modeller varmış

 ayak halı
Annemde bu mavi halıyı beğendi, aslında bende çok beğendim ama yün olduğu için karar veremiyorum.

mavi halı
İnşaat halı da çok güzel, eminim bizim evdeki küçük usta buna bayılır.

 ınsaat halı

Kelebekler ise çok zarif

kelebek halı

Şu çimenlerin üstünde uğur böceğimle bir sarılıp yatsak mı acaba

yesil halı

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım:)

 trafik halı

Siz hangisini beğendiniz?

4 yorum:

A. dedi ki...

Odda'nın halılarına benziyorlar. Ankara'da var bir mağazası ama aşırı pahalı.Biz sadece ''Alaadin'' temalı bir gece lambası almıştık çok güzel ve neredeyse .... kadar parası vardı. İsterseniz oraya bakın derim çünkü gösterdiğniz birçok motif o mağazada vardı.
Sevgiler

Ayla dedi ki...

Yardımın için teşekkür ederim Ashley. Odda nın internet sitesine baktım biraz önce gerçekten de birkaç halı benim baktıklarımla aynı İstanbulda yaşadığım için telefon açıp fiyatlarını öğrendim.Benim baktığım internet sitesinden biraz daha pahalı. Aksesuarları ise böyle mağazalardan almayı düşünmüyorum(lambalar harika aklım kaldı o ayrı) çünkü senin dediğin gibi çok pahalı dudak uçuklatıyor. Halıya da aslında çok para vermeyi düşünmezdim ama küçük adamımın abuk sabuk her şeye alerjisi var tüm günde halı üstünde olacağını tahmin ettiğim için iyi birşey almayı düşündüm ama bakalım kısmet.

pelince dedi ki...

Güle güle oturun,yeni odasında mışıl mışıl uyusun inşallah..
Halılar ise çok güzel,seçmek zormuş:)

Sevgiler.

Yunkabu dedi ki...

hepsi sevimli. ayakli da mavi de kepceli de... mavi agir basiyor sanki...