Pazartesi, Şubat 21, 2011

Mimlendim

iskoçya

Babayım benden bir mim geldi bugün, öncelikle teşekkür ederim kendilerine, hiç vakit kaybetmeden cevaplayayım istedim.Lafı uzatmaya meyilli bir insanım o nedenle hemen cevaplara geçeyim

Gün içinde, eğer gerçekleşirse şok geçireceğin şey?
Küçük adamımın bana 'Seni Seviyorum' demesi.Bu anı uzun zamandır bekliyorum, beni seviyor musun dediğim de kollarını iki yana açıp kocaman yapıyor ama söylemesi çok başka hemde bambaşka.

Gördüğün zaman, eğer almazsam uyuyamam dediğin şey?
Şu ana kadar şunu almazsam uyuyamam dediğim şey olmadı, olursa olur olmazsa olmaz.

Uğruna diyetini bir kalemde bozduğun şey?
Evet bazen yediğim porsiyon miktarlarına dikkat ettim ama ciddi anlamda hiç diyet yapmadım. Doğumdan kalan 4 kilo sinirimi fena halde bozmakta o nedenle beyinde diyet yapma olayını biterebilirsem ve diyete başlarsam:)asla annemin zeytinyağlı yaprak sarmasına ı ııhh demem,diyemem.

Uğurun var mı, uğurun?
Yok

Kendine en yakıştırdığın renk?
 Bu aralar kahverengi, açık tenli olmamdan dolayı çevremdekiler kırmızıyı yakıştırır bana.

En sevdiğin takın?
Özel günler haricinde takı,alyans, tek taş hiçbirşey kullanmam.

Takıntın?
Birçok şey ,üzerine kitap bile yazarım.Başladığım işi yarım bırakmak delirtir beni, artık dağınıklığa Eraydan sebep alışsam da mutlaka ev temiz olmalı.Ütü takıntım var, herşeyi ütülerim , klozet kapağının açık olması, diş macunun ortadan sıkılması vs vs vs.

Bavulum çoktan hazır, gitmek istediğim şehir, ülke?
İskoçya'yı görmek gerçekten çok isterim ama yinede gitmek için Ağustosu beklerdim:)(havasından ötürü)

Ben bu şarkıyı duyunca şakırım? Bu aralar Sıla ve Acısada Öldürmez. Solunda ne var? Soruyu sorgulamadan cevaplayayım:)tam solumda dosyalarımı koyabilmem için iki kapaklı iki dolap,dolabın üstünde küçük bir yangın tüpü.

Bende bu mimi Ahretliğim Yunkabu'ya Sevgili Abide'ye Sevgili Gülay'a gönderdim gitti.

8 yorum:

hypo dedi ki...

teşeşkür ederim.
bu mim gibi olaylar insanları tanımaya çok yarıyor:)
ütüleme olayına çok güldüm, çok:)

Ayla dedi ki...

Cüneyt ütü için aslında takıntı demek doğru olmaz o benim için terapi gibi birşey:)Yeni sloganım kırışıklıkları çöz,manyaklıklarından kurtul.

hypo dedi ki...

ayla, çok gülüyorum, senin yazılarına.
süper yazıyorsun ve kendini çok güzel eleştiriyorsun:)

Ayla dedi ki...

Teşekkür ederim efendim:)

Sibelbek dedi ki...

ben diyet yapsam kesin bozacak bir sürü şey çıkar ortaya :)))

Ayla dedi ki...

Sibel Allahtan tatlı, çikolata,kola,meyvesuyu vs vs şekerli gıdalarla aram hiç iyi değil.Ama hamur işlerinin hastasıyım,hatta kuru ekmeğe bile tavım:)

Yunkabu dedi ki...

Ahretligim ya, Allah ne zaman kismet eder, eder mi, cocuklarimizla seyahat etmeyi de yasar miyiz, yasamaz miyiz bilmem ama, ben seninle bir seyahat isterdim. Eminim iyi iki seyahat arkadasi olurduk. Eminim cok eglenirdik. Eminim harika olurdu :)Eminim bize terapi gibi gelirdi:)

Ayla dedi ki...

Keşke fulyacım keşke sen işten çıktın şehir dışına geziler,toplantılar başladı işte aynı işyerindeyken ancak öyle olurdu.Ama ben umut ediyorum seninle seyahat etmeyi biliyorum seninle gezmek çok eğlenceli olurdu.