Çarşamba, Mayıs 05, 2010

Bi bi bi anlattı annesi de şaştı kaldı

Anne tüm gün çalışmış eve yorgun döner, daha kapıdan bile içeri girmemişken, ayakkabılarını bile çıkarmamışken fındık kurdu sağ işaret parmağını avucunun içine vurarak bi bi bi bi der.

Annesi anlattıklarından anladığı kadarıyla o gün annane çok yaramazlık yapmıştır. Yemek dolabının üstündeki bibloyu alırken anneanne engeline takılır. Sandalyeye ,oradan masaya ,oradan yemek dolabına ,oradan televizyona ulaşarak karıştırmak isterken tekrar annane tarafından engellenir. Mutfaktaki çöp kutusunu karıştırmak isterken annanesi yine işine karışır. Ocağın gazını açınca annanesi tarafından oradan hızlıca uzaklaştırılır. Mama diyerek istediği bebe biskuvileri un ufak edip ortalığı batırınca süpürge ile çekilince fındık kurdu yine bu işe bozulur.

Anlayacağınız o gün annane fındık kurdunu çok fena üzmüştür. Annesi fındık kurdunu kucağına alarak konuşur. 'Aşkitom haklısın annanen çok yaramazlık yapmış ama 50 sinden sonra insanlar biraz huysuzlaşır artık idare ediver' denir. Artık idare eder mi bilmem ama en azından annesini dinlemiştir.

Not: Şaka bir yana o gün bilmiş Eray çok yaramazlık yapınca(yukarıda yaptıkları hepsi gerçek )canı burnuna gelen annane tarafından annen gelsin yaptıklarını bir bir bir anlatacağım(zaten bu lafada yabancı değil) diye tehdit edilince daha içeri bile girmeden annanesinden hızlı davranarak bi bi bi diyerek annanesini şikayet edince annanesi ve annesinin ağzının açık kalmasına sonrada şen kahkalar atmamıza sebep oldu. Söyleyin blogdaşlar şimdi bile böyleyse ileride ne yapacağım ben bu çok bilmişle.

3 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Bloğunuzu tesadüfen gördüm.Hayırlısı olsun. Sizlerden güzel paylaşımlar alacağımızı düşünüyorum.Sevgiyle kalın.

Ayla dedi ki...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. inşallah ilk başladığım gibi olmazda uzun süre devam ettiririm blogumu.

Yunkabu dedi ki...

o isaret parmagi gormek isterdimm bi bii yaparken:)