Salı, Eylül 11, 2012

Prestij


Servisin en küçüğü tontalak bey ve de en azmanı.Diğer çocuklar büyük olmasının yanında sakin çocuklar bu sakin çocukların yanına bir tane azman lazımdı sonuçta.Abilere inanılmaz özeniyor dün akşam benden ilk defa  cep telefonu istedi.Annecim bana cep telefonu alır mısın dedi.Herşey isterdi ama cep telefonu aklına gelmezdi. Şaşırdım.Bende küçük olduğunu ve büyüyünce alabileceğini söyledim.Israr etmedi.Bugün serviste dönerken sebebini anladım.Abilere dönüp biliyor musun büyünce bende telefondan oyun oynayacağım dedi.Cep telefonu ile ne yapacağı anlaşıldı:)) 

Abilere hostes olmasına rağmen ben yokken oğlumla ilgilenir misiniz kendisini yalnız hissetmesin dedim:)Olur abla ilgileniriz dediler.Saolsunlar ben varken bile aralarına aldılar..Bakalım abilerden neler öğrenecek tontalak efendi...

Not: Servisteki arka dörtlü sıra büyük öğrencilerin küçük sınıflar oturamıyor.Arka koltuğa oturmak galiba prestij meselesi...Küçük sınıflar oturduğu zaman çocuklar uyarıyor bizim yerimizden zıpla....Tontalak efendi daha ikinci gününde abilerin yanına kabul edildi..Bu prestij herkese nasip olmaz ha tontalağım kıymetini bilesin...

14 yorum:

Cebimdeki renkler dedi ki...

Canımın içi... Ben Eray' ın girdiği her ortamda kendini sevdireceğinden eminim zaten. O kadar sosyal bir çocuk ki :))

Ayla dedi ki...

Ülker'cim inşallah öyle olur.. Tontalak samimiyete dayanarak abilerden başladı bir şeyler istemeye(cep telefonu gibi)inşallah bıktırmaz kendinden,hoş abilere tembihledim cep telefonu ve bilgisayar gibi şeylerinizi Eray'a vermeyin diye,hiç alışmasın:)

abide berkman dedi ki...

Tontalak farkı,girdiği her ortamda kendisini sevdirmesini biliyor :) Fotoda ki bakışı çok güzel nasıl da merakla bakıyor :)Betüş'te tlf istemeye başladı.Oyuncak tlf aldık,kaldırdı attı gerçeğini istiyormuş :)

ayak izleri-sevgi dedi ki...

e erayın sevimliliğine kim dayanabilir ki.. kimbilir ne tatlı dillidir onların yanında..

Sibelbek dedi ki...

suratındaki mutluluğa bak ama ! :)))

Ayla dedi ki...

Abide şimdiki nesil oyuncak telefona kabul eder mi sanıyorsun:))bizimki de atardı kanımca..valla yakında abileri bıktıracak gibime geliyor bakalım:))

Ayla dedi ki...

Sevgi istediği şeyi alana kadar evet çok tatlı dilli ama aldıktan sonra varya:))

Ayla dedi ki...

Sibel abilerin yanında çok mutlu çok:))

annesiningülü dedi ki...

anaokuluna mı başladı???
ben kaçırdım galiba :(

Didem Yazici dedi ki...

Hayırlı olsun Eray kuzusunun yeni okulu, servisi :)
Servise binmeyi çok seviyor benim kuzumda, abilerden yalan yanlış birşeyler öğreniyor. Doğru söylüyorlar diye diretiyor. Yanılmışlardır diyorum, zor kabul ediyor.

Esra dedi ki...

Fotoğraf yine şahane, çok güzel yakalamışsın Aylam :)
En arka koltukların sahipleri bizim zamanımızda da aynı gerekçelerle belliydi, tontalağı takdir ediyorum, paşam ikinci günde almış yerini :)

Ayla dedi ki...

Bahar'cım anaokula allahın izniyle seneye başlayacak bu sene alıştırma turunda:))

Ayla dedi ki...

Didem bizimkisi ikinci gününde oha demeye başladı.Bir abi var serviste iki lafın başı oha tabiki eray hemen onu kaptı bir şey duysa ohaa diyor bakalım zamanla unutur inşallah.Bana göre de iyi şeyler öğreneceğe pek benzemiyor:))saolasın ayrıca tüm kuzular için hayırlı bir yıl olur

Ayla dedi ki...

esra itiraf ediyorum aslında çok fazla ses etmesin diye aldılar diye düşünüyorum bi de kemer bağlamayı redediyor abilerde kemer bağlarsan aramıza katılabilirsin diyor eee teklif cazip:))

öyle mutluydu ki onları syretmekten bu anı yakalamamak haksızlık olurdu