Pazartesi, Kasım 01, 2010

alooo dede

Kuaför

Cuma sabahı küçük bir el dürttü beni
 -anne galk, anne galk
-efendimm oğlum
-anne galk ,deden
-sabah sabah ne dedeni, bak bugün evdeyim oğlum gel yatalım
-ıııı (başını sallıyor)
anne deden
-hem dedene nasıl gideceğiz gel yatalım
-bırrrnnn bırrnnn
-ha demek arabayla bak hiç aklıma gelmemişti
-anne dedennnn, bırn bırnnnnn

Her gün sabahın köründe kalkmaya ve yollara düşmeye o kadar alışık ki resmi tatil ve haftasonu dedesine gitmeyeceğimizi anlatana kadar dilimizde tüy bitiyor.Sabahın köründe kaldırılmanın ve tatlı uykusunu bölmemizin acısını tatil günlerinde çok fena bizden çıkartıyor.

kuaför1

Hastalığı sebebiyle saçları üç numara yapılınca çok şekilsiz uzamaya başlamıştı(fotoğrafta görüldüğü gibi)kaç gündür o kadar gözümü tırmalıyordu ki cumartesi günü akşama doğru saç kestirmeye gittik.İlk önce malesef bugünlük bu kadar dedi kuaför Zeki abisi ama sonra dayanamadı aldı bizide. Sırada bir kişi vardı onu beklerken oyuncaklarla oynadı.Hemen hemen oradaki oyuncaklar evde var,çok merak ediyorum evde elini sürmez iken başka yerde bu oyuncaklar nasıl bu kadar kıymetli oluyorlar.

kuaför2

Bir ara orada oynayan çocuklardan biri kendi halinde oynayan Eray'ın yanına gelip dayılandı bizimki bilmez öyle şeyleri derim ama aynı şekilde harekete cevap vererek beni şaşırttı.

kuaför3

İki dakika sonra da kuzu kuzu oynamaya başladılar, Eray oyuncağın nasıl çalıştığını arkadaşa güzel güzel anlattı:)

Not:Pazar günü annesi -babası otomotiv sektöründe olduğu için auto showa gitmesi Eray için kaçınılmazdı. Fakat gece uyumadığı için bangır bangır çalan müzik ortamında 1,5 saat uyuyarak herşeyi kaçırdı(çıkmamıza çok az kala uyandı Allahtan bir kaç bırnn bırnnn gördü

Hiç yorum yok: