Pazartesi, Nisan 05, 2010

Hep Eğlence

Fazıl Say mı? O da kim benim fındık kurdumun yanında. Ağaç yaşken eğilir dedik başladık kurslara ama maşallah ilk ders için fena değildi.

fazıl say

Şaka bir yana cumartesi anne ve babası (aynı işyerinde çalışıyorlar)nöbetçi olduğu için çalıştı bir süpriz yapıp dedesiyle işyerimize geldi. Önce annesinin şirketini güzelce bir karıştırdı, yok bu böyle olmayacak dedi annesi dedesiyle arabayla tur attırılıp uyutuldu(zaten uykusu olduğu için çok huzursuzlandı) Annesi işyerinde koltukları birleştirip çok güzel bir yatak yaptı.17,00 işten çıkıp tekrar eğlenceye akıldı. Metrocity alışveriş merkezinde piyano ile çok haşır neşir oldun, inşallah sanatın her dalıyla ilgili olursun küçük adamım.

fazılsay1

Sonra pilotluk dersleri başladı:) Maşallah o konuda da çok iyiydin. Anneciğin evde canı çok sıkılırsa gel anneciğim havada bir tur atalım dersin artık.

ucak3

 ucak1 ucak5

Akşam vakti olunca karnımız açıktı sana çocuk döner menüsü aldık, annen seni dışarıda pek yedirmediği için saklama kaplarında yemekler taşıdığı için acaba yer mi dedik, döneri çok sevdin hatta o kadar sevdin ki pide arası dönerini bitirdin.

 ucak7

Maalesef pazar günü baban çalışınca anneannenlere gittik .Ortaköy'de anneannenin kapısının önünde dolaştık ,Kuruçeşme'de anne-oğul çok güzel bir gün geçirdik ama maalesef malum bir gün öncesi pilotluk dersleri alınca denize uçarsın diye(aman Allah korusun)fotoğraflayamadım.

Annen o gün akıllandı biraz daha büyüyünceye kadar öyle yerlere tek gidilmeyecek(aslında deden de geldi bizimle ama hemen geliyorum işim var diye bizi satınca tek kaldık)Çünkü o kadar hareketlisin ki hızına tek yetişmek ne mümkün

2 yorum:

nohut oda dedi ki...

ohh ne güzel eğlenmiş ama sizde bir o kadar yorulmuşsunuz..
olsun varsın diyoruz biz yine de değilmi..
sevgiler

Ayla dedi ki...

Cumartesi hem iş hem erayı eğlendir o saaten sonra ütü epey yordu resmen ayaklarımın üzerine basamıyordum.Ama olsun yeterki onlar gülsün mutlu olsun.