Pazartesi, Mayıs 05, 2014

Alıştırma tekerlekleri

 

Eray'ım hafta sonları babasıyla bir saat olsa da mutlaka bisiklet sürer.Cumartesi babası alıştırma tekerleklerini çıkaracağım dediği zaman olmaz, düşer, daha çok küçük diyerek bahaneler sıraladım. Ben bu konularda(Erayla ilgili) çok cesaretsizim. Gittim bu lafları bir de tontalağımın yanında ettim. Hayır babacım çıkarma sakın süremem dedi sonra yaptığım hatayı fark ettim.

Hadi bakalım hanimiğnesi topla bakalım durumu derken açık açık konuşmaya karar verdim. Bazen kendisinin büyüdüğünü unuttuğumu fazlasıyla telaş yaptığımı aslında kocaman bir çocuk olduğunu,  çalışarak, çabalayarak bu işi yapabileceğini söyleyerek yaptığım hatayı düzeltmeye çalıştım. Hiç çocuğun yanında düşer denilerek cesareti kırılır mı benim ki de laf işte. Kendime çok kızdım lakin ne bilim boşta bulundum.

Ben evde temizlik yaparken merak ettim aradım. Ne yapalım belim koptu ama kullanıyor şu an dedi. Sadece nasıl yani diyebildim. Onlarla gitmediğime çok pişman oldum. Eve gelince videoyu izledim ilk gün için bence süper. Yalnız videoyu bloga yükleyemedim (facebooka yüklemekte sorun yok anlamadım) bende ekran görüntüsünü aldım.

Kaç kere seyrettim videoyu bilemezsiniz. Konu sadece altı üstü bir bisiklet kullanıyor olması değil işte :)

03/05/2014 İlk defa alıştırma tekerleksiz bisiklet kullandı. Kask, dizlik alınması için araştırmalara başlandı.

Not: Tontalağım ateşlendi, bugün anneanne evinde dinlenmede. Tüm gece ayaktaydık. Bir de denetleme var işyerinde herkes çok gergin ben bu haftaya kötü başladım inşallah devamı iyi gelir.

1 yorum:

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ah ah bu hatayı hep yapıyoruz aylacım.. bende geçen beşiğinden inen kuzuma" annecim dikkat et ayağını acıtabilirsin" dedim.. o gün bugündür inmiyor beşiğinden.. bazen çok kontrolcü oluyorum.. kızıyorum kendime..