Çarşamba, Ekim 15, 2014

Sonsuz oyun sitesi

 
İlkokula sadece Eray değil maaile başladık biz .O yüzdendir ki bu konularda çoğul eki kullanmam. Yeni seslerin nasıl telaffuz edileceğini bilmiyorum. Nasıl bileyim bizim zamanımızda t harfine te derdik şimdi ki sistemde ise tıhhh gibi bir şey söylüyorlar. Hele ki 'l' harfini çıkarmak ondan hiç bahsetmeyeyim.

Doğal olarak araştırıyorum, öğreniyorum ki akşama küçük beye rehberlik edeyim. Var ya bazen kendi yoğunluğumun içinde boğulacak gibi hissediyorum. Sonra geçiyor bu durum. Geçmese zaten nasıl devam edilebilir.

Dün seslerle ilgili araştırma yaparken güzel bir site gördüm. İlkokul öğretmenleri tarafından hazırlanmış. Seslerin nasıl çıkarılacağı, nasıl yazılacağı gibi bir sürü ama bir sürü bilgi, video var. Hemen Erol'a linki mesaj attım ve dedim ki; bir hazine buldummm. Bu dünyadaki en iyi hazine bilgi değil midir?

Eve gittim tabi ben çok heyecanlıyım. Tontalağa  Eray'cım biliyor musun acayip bir site buldum dedim. Seslerin nasıl çıkarılacağını gösteren videolar var. Harflerin nasıl yazılacağını da gösteriyor. Bir bilsen ne bilgiler var o yüzden Eray bunu mutlaka görmeli dedim. Akşamları oradan alıştırmalar yaparız ne güzel olur değil mi?

Tamam benim gibi heyecanlanmasını beklemiyordum ama öyle bir cevap da beklemiyordum. 

Annecim ben senin yerinde olsaydım Erayyyyyyyyyy bak nasıl bir site buldum derdim. Oyun sitesi. Sonsuz oyunlar var burada ve sonsuza kadar oyun oynanıyor.
 
E diyeyim oğlumla hayattan beklentilerimiz de, ideallerimiz de şimdilik çok ayrı:)


Not:Fotoğraf hafta sonundan. Annecim kahve dünyasına gidip sıcak çikolata içmeye ne dersiniz dedi? Seni mi kıracağız dedik. Kahve dünyası olmasa da yeni bir yer keşfettik. Kesinlikle keyif adamı:)
 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

O zaman dersler konusu da bir oyun olayı olsun. :))

Cebimdeki renkler dedi ki...

:) Oyundan güzel şey mi var tabi ki haklı çocuk :)
Ayrıca ben yine aynı şeyi söyleyeceğim "en çok sana kolay gelsin Aylacım" :))