Çarşamba, Haziran 01, 2011

Annem

annem

Kara haziran dediğime bakmayın güzellikler de barındırıyor içinde.

Bugün annemin doğum günü. Sabah her zaman ki saatimde anneme telefon çaktım.Doğum günün kutlu olsun diye en tiz sesimle telefonda çıyak çıyak bağırdım.Sabah sabah kadının daha afyonu patlamamış tabii....Ne, ne doğum günü, aaa dedi unutmuş, güldü.

'Annem, arkadaşım ,dert ortağım, sırdaşım, tontalağımın ikinci annesi, ara sıra beni fırçalayıp hizaya sokanım,huysuzum ama tatlı kadınım,es es subayım,sabah sesini duymadan güne başlayamadığım, soluğunu her an yanımda hissettiğim, türk filmlerinde birlikte oturup ağlaştığım,gücüme güç, umutlarıma umut katanım, ömür boyu çalışsam bile uğruna hakkını asla ödeyemeyecek olanım,anne olunca değerini daha çok anladığım..... Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun iyi varsın.Allah seni benim başımdan eksik etmesin'

İmza
Ömür törpün:)

Ha bu arada kendine çok ama çok iyi bak daha tontalağın çocuğuna bakacaksın ona göre:)Ben de emeklilik paramla İskoçyanın dağlarında cirit atacağım haa .

18 yorum:

annesiningülü dedi ki...

sen küçük Emrah moduna girersen kesin gönderir seni İskoçya'ya :)
nice mutlu yıllara annene, sizinle birlikte :D

Ayla dedi ki...

Bahar yaa çözmüşsün ama beni:)Zaten hain planlarımı ancak o pozla uygulamaya koyabiliyorum.Çok teşekkür ederim yorumun için

abide dedi ki...

Anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım.Daha çok uzun yıllar sizlerin başında olsun :)

gülay dedi ki...

Anneciğinin doğum günü kutlu olsun Ayla'cığım.Fotoğrafı görünce kocaman gülümseyiverdim annenin üzerindeki tşörtün aynısı şu an üzerimde:)

Ayla dedi ki...

Abide çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah canım:)))

Ayla dedi ki...

Gülay teşekkürler canımm. annem o tşörtünü çok sever eskise bile aynısı ,bulamazsa benzerini almaya çalışır:)))Pişti oldunuz desene:))

Sibelbek dedi ki...

Annenin doğum günü kutlu olsun Aylacım. kendisine sevgilerimi ilet lütfen ve de şapırtılı öp benim için, ne de olsa aynı gün doğmuşuz, kızmaz herhalde :)))

Ayla dedi ki...

Yok Sibel ne kızması severiz ailecek biz sarılmayı:))Öperim bu akşam gitmeye çalışacağım bir pasta ile bakalım. Bu öpücükde Sibelden derim:)))

annelili dedi ki...

Doğum günü kutlu olsun annenin. Nice yılları beraber yaşarsınız umarım.

Ayla dedi ki...

Manolya çok teşekkür ederim.İnşallahhh sağlıklı uzun senelerimiz olur

Yunkabu dedi ki...

vaaay hain planlar coktan yapilmis:)
Zuleyha teyzeme Allah saglikli omur versin esiyle cocuklariyla torunlariyla.iyi ki dogmus, iyi ki ahretligimi dogurmus :)

İkiz Annesi dedi ki...

Canım ne güzel yazmışsın imzaya bayıldım:))
Anneciğinin doğum günü kutlu olsun ellerinden öperim:)

Ayla dedi ki...

Fulyam çok teşekkür ederim.Hain planlar yapıldı sadece zamanı bekliyorum, benimle gelecek di mi, gayda eşliğinde horon tepeceğiz di mi:))

Ayla dedi ki...

Aylin çok teşekkür ederim. Hepimiz aileler için ömür törpüsü değil miyiz?Bizim dertlerimiz onların derdi değil mi? Onçün yani:))) öyle yazdım

Nil dedi ki...

allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
nice nice yıllar diliyorum annene aylacığım. ne şanslıyız böyle annelerimiz olduğu için.
tontalağın çocuğuna haa. bu kadın annelikten hiç emekli olamayacak galiba. sen ne zaman anneanne olmayı düşünüyorsun? planların arasında var mı?
muck

Ayla dedi ki...

Aaaa Nil Allah izin verirse inşallah annane olacağım:)) Ama bana da hak ver o emeklilik parası beni evde dürter dürter .Önce azcık şöyle dünyanın birkaç yerinde tozumu attırayım sonra evimin kadını, torunlarımın annanesi olurum:)))Banane diyorum anneme kendine iyi bak sen daha sırada Erayın çocukları bekliyor seni azcık da yüzsüzlük var bende:)

Unknown dedi ki...

nasıl yani dinlenmek yokmu anneanneye :) daha birlikte uzun yıllar dilerim size...

Ayla dedi ki...

İsoon; tabii dinlenecek aaa dinlenmez olur mu? ama önce dünyanın bir kaç köşesinin tozunu arttırayım:) Amin inşallah