Salı, Mayıs 03, 2011

fabrika ayarları

Pazartesi günlerim pek aksi gitmez ama dün her işin aksi gittiği bir gündü ve dünün birçok işi bugüne sarktı.Bu sabah kalkar kalmaz o kadar çok kendimi şartlandırdım ki işlerim ters gidecek diye Allahıma binlerce şükür evren mesajımı bu kez doğru anladı ve her işim ters başladı.Çakralarımı fabrika ayarlarına döndürsem günü kurtabilir miyim acaba?

10 yorum:

Sibelbek dedi ki...

:)))) fabrika ayarları genelde işleri daha da karıştırır. bence sen mesajını bu sefer düzgün ver :)

Ayla dedi ki...

Sibel ama ben masuscuktan öyle mesaj verdim ki hep beni yanlış anlıyor ya yine yanlış anlasında düzgün gitsim dediydim. Ama evrenin doğru anlayacağı tuttu:)hay aksi şeytan.Bu ihtimali de gözönüne almalı demek ki mesaj ayarlarımı bundan sonra kontrol edeceğim:)

Adsız dedi ki...

Bu sabah öyle hoş başlamıştım ki güne;ilerleyen saatlerde başıma gelenleri yazsam inanmazsın.
Evren beni mi yanlış anladı, yoksa ben mi Evreni bilemedim.
Sessizliği dinleyip gözlerimi kapatıp, huzurlu bir güne uyanmak istiyorum.

İkiz Annesi dedi ki...

Sabah kalkarken harika bir gün geçireceğim günüm kahkahalarla şenlenecek vb. cümleler kur bence bak harika geçecek:)

Ayla dedi ki...

Sıradan bir balık, umarım bugün çok iyi başlar senin için tüm işlerin tıkır tıkır işler. Bence evrende var bir sorun:)) çok keyfi davranıyor çok

Ayla dedi ki...

Aylin genelde sabahlarım benim çok neşeli geçer öğleden sonra yüzümü sallandırırım ben. Nedense hafta iyi başladı ama bugün güzel hissediyorum kendimi:))

hypo dedi ki...

dün sana dua etmiştim.
dualarım kabul oldu sanırım:)

Ayla dedi ki...

Hee sendin demek o, bende bir arkadaşa iyi ki de yazdım o yazıyı tüm işlerim iyi gitti akşamı kurtardıydım demiştim.Ben de bana dua eden kim acaba dedim:)

Nil dedi ki...

aylacım fabrika ayarları dns ayarları ... bilimum ne ayarı varsa sökmüyor. dualarım kabul oluyormuş diye kendini teselli et canım. başla dilek tutmaya

Ayla dedi ki...

Nil öyle yapıyorum bende:)