Salı, Mayıs 22, 2012

Yok Böyle Bir Dans

İlk görüntüler Yok Böyle Bir Dansa ait.Tontalak bey grubun ispiyoncusu olduğu için arkadaşlarını gözetlemekle meşgul.Yani utanmasa tahtaya dans etmeyenleri yazacak.Bu şikayet etme huyu öğretmenine göre düzeldi ama şimdi ben gördüklerime mi öğretmene mi inanayım.Allahtan Zeyneple eşlemişler:)


İkinci Görüntüler Şarkı Söylemek Lazıma ait:)Biri annemi sevelim diğeri de Barış Manço'nun şarkısı.Eray Barış Manço'yu çok sever.


16 yorum:

Esra dedi ki...

Allahım inanamıyorum, aynı zihnimde canlandırdığım gibi :) Ayla meğer ne kadar güzel anlatıyormuşsun, inan neredeyse tüm hareketleri düşündüğüm gibi :) Şikayet ettiği kısıma koptum, ikinci videodaki ellerini havaya açtığı kısımlara da öyle, partneri bir yerde ittiriyor bunu yanına geçmek için, çok tatlılar ikisi de :) ne kadar içten yapıyor hepsini, tam bir oyuncu bu :) Çok güldüm, çok eğlendim sayenizde, değdi bence videoyu yüklemek için harcadığın emeklere, yerim ben bunu yerim, ne komik ve tatlı bir çocuksun sen Eray!!

Bu arada ilk dansta ortada beyaz elbiseli bi yavrucak duruyor öylece, o ne alaka?

Ayla dedi ki...

Esra teşekkür ederim tontalak adına valla iyi ki Zeynebim var Eray'ın arkasını topluyor dansta.Aslında başka idi patneri onunla çok şımardığı için Zeyneple dans ettiler iyi ki ettiler baksana Zeynebe arkadaşını nasıl da yardımcı oldu:))Aslında Esra ablası evde çok güzel yapyıorda milleti gözetmekten dansına konsantre olamadı:)İnşallah bu huyunu değiştirir aslında öğretmenine artık yapmıyormuş şikayet

Beyaz elbiseli kız Eray'ın deyimiyle Belgesu(Bilge su)O inat etti ne kıyafet giyerim nede dans ederiim diye ee arkadaşı yanlız kalacak diye o şekilde çıktı çocuk tek başına döndü.Yapacak birşey yok çocuk bunlar

abide dedi ki...

:)) dans videosuna çok güldüm.Eray benim burda ne işim var der gibi bakıyor aradada hadi gelmişim bari bir iki hareket yapıyım diyor :)Aferin zeynep'e çok güzel idare etmiş.Kol kola girip döndükleri sahnede eray birara nasıl hızlı döndürdü zeynep'i çok komikti :) Şarkı da dansa göre biraz daha istekli :))

Ayla dedi ki...

Abide ben hala çok gülüyorum alışmam lazım ama hala dans videosunda gülmekten ölüyorum.Aslıdna dansı iyi yaaprdı da kuzum dikkati dağılıyor milleti yapıp yapmadığını bakmaktan arada da dans yakalamaya çalışıyor.Evet evet Zeynebi hızlı döndürdüğü yerde bende kırılıyorum gülmekten bir ara kızı düşerecek zannettim .Eray'ın o gün en büyük şansı Zeynep.Hayran kaldım kıza nasıl da büyük çocuk gibi tolere edebiliyor Eray'ın her hareketini:))

Cebimdeki renkler dedi ki...

Çok şekerler yahu... Zeynep' in görev bilinci de Eray' ın herkes dansetsin etmeyen de cezasını çeksin tavrı da şahane :)

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ya bayıldım bayıldım.. o dans ederken ki yanlış yapanları göstermesine ayrı bittim, şarkıyı söylerken ki mimiklerine ve el-kol haraketlerine ayrı.. bu arada partnerini de kutlamak istiyorum, bu kadar güzel idare edilir..hepsine kocaman maşallah..

Nil dedi ki...

gözlerim dolu dolu izledim inan Aylam. Bu tontalak bizi çok güldürüyor yaw. yalnız maşallah herbir görevi ne güzel yerine getirmiş ispiyoncu tontalak :D
onlar dönerken benim başım döndü :D

Ben bu Barış Manço şarkısını hiç duymamışım desem. yani bunun yerine daha kolay bir şerkısını seçebilirlerdi :D "Annemize verelim" diye bağırdıklarında gözlerim buğulandı sıpalar yüzünden :D

Ayla dedi ki...

Ülker benim favorim Zeynepti,Eray'a rağmen hiç sinirlenmedi sürekli hizaya çekti.Oğlumla bu huyuyla napacağız bilmem:))

Ayla dedi ki...

Sevgi o yüzden konsantre olamadı herkese dikkatle bakıyor ki yazacak herkesin yanlışı birbir:))

Ayla dedi ki...

Annemizi sevelim kısmında Eray gelip bana sarılıyordu düşün:))Şimdi evde açıyoruz ya bol bol bu göüntüleri Eray çok güzel yapıyor bu hareketleri annemizi sevilelim kısmında gelip bana sarılıyor.Böyle şeylerle insan nasıl mutlu olamaz dimi:)Ben biliyordum bu şarkıyı evet haklısın daha kolay birşeyler seçilebilirdi ama çocuklar hakkında gelmişler herşeye rağmen:)

Sibelbek dedi ki...

böyle ispiyoncuyu yerim ben ama yerim!!! Ayla getir şu bücürü artık ama yaaaa! bak mesaiye kaldığım her akşamı yazıyorum facebookta ;)

Ayla dedi ki...

Sibel benim hiç mesaide getirmek aklıma gelmedi ki o yüzden şimdi facebooku daha iyi takip edeceğim.Söz haftaiçi her akşam annemdeyiz zaten bir akşam çat kapı yapapırz tontalak ile.Bu arada Eray'ın en sevdiği içecek muzlu süt;)

elif-kayra dedi ki...

MAŞALLAH YA NEGÜZEL OYNAMIŞ :))SÖYLEMİŞ :)
BAYILDIM BENDE BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA

Ayla dedi ki...

Elif Allahtan arkadaşı çok iyiydi tontalağı çekip çevirdi yoksa zor tamamlanırdı o dans çok:))Şarkılarda ki hareketleri bende çok sevdim.Teşekkür ederim tontalak adına:))

nil dedi ki...

Canım benim yaaa, sonunda izledim, bayıldım, hareketler süper :))) Uyum göstermesi bile önemli, bizim çocuklar kural bozucu ya!!! (yemişim ayrı ) Zeynep'i de çok sevdim, bize de lazım :)

Allah mezuniyetlerini de göstersin bizlere,en sevdiğim vakvak Eray :))süper ya:)

Darısı ağlamadan, sızlamadan,arızasız bir yıl sonu gösterisi bizim de başımıza...

Ayla dedi ki...

Nil bende öyle diyorum sadece sahnede bulunup el çırpması bile çocukların büyük bir başarı.Amin inşallah hep birlikte görürürüz inşallah o günleri.O zamana kadar yazıyormuşuz bi de oyy düşüncesi bile güzel:)

O gün geldiğinde inşallah Berk de sorunsuz bir gün yaşatır sizlere...