Salı, Mayıs 08, 2012

Gerçekler su yüzüne çıksın- Mim

Efendim bir kez daha geldik mim cevaplamaya.Saolsun domatessuyu ve Nilhan'ım bir ödül göndermişler bana ve sonra demişler ki

11 kişiye bu ödülü yollaman gerekiyor.
Tarkan’ın annesi(Sibel),Esra,Seyhan, sezobigo,Bir terazi kızı, Abide, Didem, Yadigar olam,Selcen, Seda, Gülay, Sevgi (mim ikinci,üçüncü ve hatta dördüncü baskı ise kimse kusuruma bakmasın)

Ödül sahiplerine haber vermeyeceğim çünkü geçerli bir mazeretim var. Kimseyi haber vererek mecbur bırakmak istemiyorum.Mimi seven var sevmeyen var bunu anlayabiliyorum.O yüzden buradan görüp cevaplamak isterlerse ne ala cevaplamazlarsa hiç de bozulmam pekala....

Gerçekler su yüzüne çıksın hokussss pokussss diyelim o zaman.İlk gerçeğim artık orta yaşımdaymışım yani doktorum öyle dedi.Aslında o günden sonra oturup düşündüm gerçekten de öyle miyim bence o kadın beni kıskandı kıskandı...

Annemin tabiri ile dolaşık bacağım yani inanılmaz derecede bir sakarım.Erol’a göre Allaha emanet yaşıyorum ve diyor ki bu yaşına kadar yaşabilmen bile bir mucize.Benden cevap tabi ki gecikmiyor dizlerimin önüne çöküp Erol bey ölüm bizi ayırıncaya kadar Edward’ım olur musun benim......

Orta denge,orta karar,eh işte gibi kavramlar bende yoktur.Ya iyiyimdir ya çok kötü ya çok mutluyumdur ya çok mutsuz ya çok siyahım ya çok beyaz.Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde yani.

Sulu gözlüyümdür ama bunu istediklerimi yaptırmak için bir silah olarak kullanmam. Kitap satırlarındaki ayrılık acısına,bir filmdeki kavuşma anına,bir annenin evladını kokladığı görüntüye takılıp gözlerimdeki incileri dökebilirim.

Haksızlığa dayanamam,hayatın merkezinde sürekli kendilerini gören insanlara ise tahammül edemem.

Sevdiklerimi kaybetmekten çok korkarım hatta bu konuda birazda takıntılıyım.

Tatatammmm son ve tek gerçeğim ise tabiki Tontalağım

Bir daha ki mimlerde görüşmek üzere efendim eden kalın.

14 yorum:

nil dedi ki...

Kadın doktoru değiştir pis kıskanç kadın ,olmayan şeyler söylenir mi kıskançlıkla hayya hayya :P

Sildim mi bir kalem de benim de gerçeklerimden biriydi cevaplarımda..

Sevgili Dolaşık Bacak , bence de en büyük gerçeğin Tontalak :)))

Esra dedi ki...

Ayla ne güzel bi post olmuş bu böyle, benim de sigortacım dedi bana "yaştan dolayı bu sene ücret değişiyor" diye!!

Benim de senin ve Nilim gibi hiç ortam yoktur ama ya siyah ya beyaz değil, hem siyah hem beyazım, malumunuz beşiktaşlıyım :)

İşlerin arasına mim sıkıştıramayacağımı anladığımdan, işleri bir kenara bırakıp, en iyisi hemen şimdi posta başlayayım.

Nil dedi ki...

sevdiklerini kaybetme korkusu. tabi ya ben bunu nasıl unutmuşum?

bir de şu kitaba filme ağlama durumu. bazen utanıyorum ama engel olamıyorum napim?

Ayla dedi ki...

Nil değiştireyim di mi:))Kıskanç ki tam kıskanç.Herkes kızına prensesim,kuzum diye seslenir benimkinin bana taktığı lakaba bak:))

Ayla dedi ki...

Esra birşey söyleyeyim mi senin sigortacında kıskanç:))Seninle aynı fikirdeyim Esracım bencede EN BÜYÜK FENER:))

Yeni yazını bekliyorum...

Ayla dedi ki...

Nilhan bende neler unutmuşum yazdıktan sonra geldi aklıma hızlı hızlı yazmaya çalışınca:))OLsun bir dahaki mime artık.Ahh utanma bence niye utanasın ki.Erol inanamıyorum sana filme mi ağlıyorsun der ben de ağlayabildiğime mi inanamıyorsun derim.Şey aramızda kalsın galiba ben biraz ağlayamayan insanlardan biraz çekinirim,ağlamanın(kendini harap etmeden tabii)insan kalbini yumuşattığına inanırım.

nil dedi ki...

Ayla, hep kırmadan hem nazikçe hem de süper!!!! şekilde anca senin gibi cevap verilirdi Esra'ya...

Alnından öperim, sevgili takımdaşım benim:)

Ayrıca; benim annem de beni hiiç prensesim kuzum diye sevmedi yalnız değilsin ama benim bir lakabım olmasa da annem tarafından eleştri laflarını buraya yazmayayım şimdi:)

Ayla dedi ki...

Nil ben olaylar karşısında karşı tarafı incitmeden herzaman anlatılacak bir yol olduğuna inanırım:))Odaklanmışım bu haftasonuna yani GS-Fb maçına nasıl başka renk başka takım görebilirim.Bu hafta nasıl geçecek bilmem bana.

oooo annem kraliçedir ama lakaplar kraliçesidir neler neler taktığını yok söyleyemem.Evet iyi olmam(ne ve kime göre iyi bu atrtışılır tabii) için belkide annemde beni hep eleştirirdi off ya adaletin bu mu dünyaaa...

pınar dedi ki...

SEN ORTA Yaş isen ben nineyim demek:)
hele Nil oooo :)))

bende aynıyım sulu göz olma durumlarında.

Ayla dedi ki...

Domatessuyu hepimiz genciz hepimiz süperiz:))

O zaman ne diyeyim Allah bizi ıslah etsin yani sulugözlü olma konusunda:))Şaka bir yana şikayetçi değilim bu durumdan ne bilim bana göre insanı insan yapan özelliklerden tabii ki çoğu zarar

didem dedi ki...

Sen orta yasliysan biz ne olduk acaba? Bende cok sulugozluyumdur...

Ayla dedi ki...

Didem bence bu ortayaş konusu değişti günümüzde yani insanların ömür süreleri,yaşam kaliteleri vs bunları dikkate aldığımızda yani aslına biz gen kategörüsinde bile sayılabilirim:))

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

az onceki yorumum geldi mi ya Aylacim anlamadim((

Ayla dedi ki...

Seyhancım bu yorum dışında bir yorum gelmedi:(anladığım kadarıyla uçtu gitti di mi?