Cuma, Haziran 27, 2014

İş çıkışı park

Dün iş çıkışına yakın Eray geldi işyerime. Dedesi yaz okulundan almış biraz anneye uğrayalım demiş. Bu arada servise vermedik tontalağı. Üç kişi aralarında paslaşıyor çok şükür. İçin çok rahat. 17.10 da anneannede oluyor. Servis olsaydı 18.30 dan önce eve giremeyecekti. Biraz yanımda oturdu resim yaptı. Gitme vakti gelince de arızaya bağladı. Ben daha yeni geldim diye ağlamaya başladı. Tabi götüreceğim yerden habersiz. 
 
Çalıştığım yerde birden fazla çocuk parkı var. Lakin bir tanesi var ki pek keşfedilmemiş. Sessiz, sakin ve huzurlu. Eray parka gideceğimizi duyunca sustu. Başladık yürümeye. Sonra ilk fotoğrafta olduğu gibi birden durdu. Ne oldu Eray'cım neden durdun dedim
 
Yazık bu merdivenleri yapmak için ne kadar çok ağaç kesmişlerdir
 

dedi.Sonra neyse ki hepsini kesmemişler diyerek koşarak yoluna devam etti. Havayı içine çekti. Ne güzel bir doğa değil mi bu annecim dedi. Benim çocuğumdan galiba öğreneceğim çok şey var


Parka girdik nerede oynayacağını şaşırdı. Sonra tek tek hepsini denedi.


Sıra dengede durmaya gelince ayakta durmakta zorlandı. O tahtalar bastıkça sağa-sola sallanıyor. İlk etapta başaramadı. Anneannecim sizin ne biçim bir belediyeniz varmış baksana nasıl bir şey yapmışlar dedi. Sonra da ekledi ıhhh Ortaköy belediyesiymişmişmiş... Çareyi emeklemekte buldu. Sonra yavaş yavaş ayağa kalkıp tamamladı.


Gitme vakti gelince sorun çıkarmadı galiba yoruldu. Anneanneye geçip bir güzel yıkandı.


Kaç gündür taslakta duran başka bir yazı var. Ama bir türlü tamamlayamadım. Galiba sıcaklar beni de vurdu :)

2 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Bizde de yagmur var dünden beri ama yinede ciktik tabiki:)) Masallah Erayà,ne kadar ilgili dogaya agaclar...Parkta cok hos hani!

Ayla dedi ki...

Ben ilk gördüğüm anda bayıldım o parka, tontalağım bayılacak diye gidilecek yerler listesine koydum hatta:)