Cuma, Ağustos 15, 2014

Bu mutluluğa erişim aile saadeti kararı ile engellenmiştir

Bu alemin Rambosu

Gün boyunca bu durumu yaşadım. Yani sürekli bugünün perşembe olduğunu zannettim. Sonra neden böyle hissettiğimi şu fotoğrafa bakınca anladım. Beynim, zihnim, aklım resmen inkar ediyor cumayı.

Cuma cumartesinin habercisi. Eeee yani? Yanisi şu. Cumartesi ne demek blogcuğum bir düşün. Tabi ki tatil demek. Tatil ne demek Ayla'nın evde olması demek. Peki Ayla'nın evde olması ne demek. O tozun, pisliğin içine girmesi demek. Pekiii o pisliğin içine Ayla'nın girmesi ne demek. Yaaaa çaktın di mi köfteyi. Akıl inkar yoluyla kendini korumaya alıyor.Şu beyin denen şey ne karmaşık bir şey Yarabbi..

Yarabbi demişken bir dua molası vereyim.Allah'ım Yarabbim sen şu kulunun yarın aklını koru olur mu? Veleddin amin..

Bazen bilmemek mutlu ve huzurlu yapabiliyor insanı. Ohh işteyim görmüyorum, bilmiyorum huzurluyum diyorum ya mutluluğum kısa sürüyor. Erol beyler ya facebook ya da whatsapp kanalıyla mutluluğuma erişiyor.

'Bu mutluluğa erişim aile saadeti kararı ile engellenmiştir'

diye höykürmek istesem de ne fayda. Adam güçlü bir virüs gibi mutluluğuma bir şekilde bulaşıyor.

Üsteki fotoğrafı koymuş Facebook'a. Almış eline hiltiyi sanırsın ki Rambo..Bu arada o nasıl bir hava öyle. Sadece bir gömme dolapcık istemiştim ne hale geldi ev böyle.İçine bir kere Rambo kaçtı ya adamın önüne gelen duvarı yıkmak istiyor. O orada duvarları yıkarken işte ki duvarlarda üzerime yürüyor.İstesem de artık durduramıyorum..

Peki şimdi sana soruyorum blog, benim zavallı beynim bu durumda inkar etmesin de neylesin...

2 yorum:

Yunkabu dedi ki...

:))))))

Ayla dedi ki...

ahretliğim çok yorgunum çok. Bu fotoğrafın maliyeti bana koca bir yorgunluk