Salı, Eylül 20, 2011

İstanbul'u hiç 236 metre yükseklikten seyrettiniz mi?


Erol sevdiklerini mutlu etmeyi ve süprizleri sever.Aslında pazar ve pazartesi Ağvada olmamız gerekiyordu malum Eray'ımın okulda tüm gün olarak ilk günü olduğu için rahat edemezdim kendimi biliyorum, ekime ertele dedim saolsun erteledi.Herşeyde bir hayır olduğuna inanırım ben zaten pazar günü de yola çıkamayacakmışız çünkü Erol hastalandı, kalkamadı yataktan tüm gün dinlendi.İçine sinmemiş gezdiremedi ya karısını dur ben bir program daha yapayım demiş benden habersiz. Akşam sana bir süprizim daha var dedi sadece ben kıpır kıpır.

İstanbul'u hiç 236 metre yükseklikten seyrettiniz mi?Ben dün akşam seyrettim hem de hiç uzaklara gitmeden.Sonra bir helikoptere bindirdi beni kemerlerimizi taktık.Pıırıl pırıl görünen boğaz da yol aldık önce deniz de o kadar güzeldi ki. Sonra Kız Kulesinin üstünden geçtik.Ayasofya'ya uğradı ben dışarıdan seyredeceğiz derken içine girdik tekrar o güzellikleri yaşadık, Topkapı da harem bölüme bile girdik.İhtişamlı Sultanahmet Camisine gittik içine girince tüh ya yine artizz gibiyim bir örtü yok yanımda dedim. Yerebatan Sarnıcın da ayaklarımızı ıslattık, ateş dansını seyrettik.Semazenleri seyretmek için yol alırken çığlık çığlığa kaldık yarasalar üzerimize geldi korktum ne yalan diyeyim hemen Erol'un ellerine sarıldım.Taksim'de turladık helikopterle yine herzaman ki gibi çok kalabalıktı.Galata'yı görmeden de geçmedik.10 dakika süren kısa bir yolculuktu sonra helikopter bizi aldığı yere yani Sapphire'nin terasına bıraktı. Tabi bunların hepsini 4D simulasyonu ile yaşadık:)


Kalplerimiz birmiş o gün Erolla.13 Ekim de doğum günü olduğu için ben de süpriz yapmak istemiştim dün bir şirketi aradım helikopter ile(bu sefer sahici)İstanbul'u gezmek için fiyat aldım çüşş demek istemiyorum bu blogda ama yok dayanamayacağım çüşünüz yani o fiyat da neydi öyle.Teşekkür edip kapadım.Akşam da simülasyonla bile olsa helikopterle gezdim ya İstanbul'u Erol'a yine benden önce davrandım dedim.Süpriz bırakmıyor bu adam bana:)


Terasa çıktık hasta olacağımızı bile bile.Çünkü acayip rüzgar yedik,üzerimde sadece ince bir elbise.Aman dedim öyle de öleceğiz böyle de..Anneme sorarsak çocuklu kadın kendine dikkat etmek zorunda, onun rüzgar yemeye bile hakkı yok ya neyse.İstanbul'u epey seyrettik o vaziyette.

Artık gittiğimiz yerlerden dikkat edilecek hususlar diye notlarım vardır benim yine öyle yapayım; Fotoğraf makinesi alıyorsunuz, hırka yok yok hırka yetmez  bir mont alıyorsunuz, saçlarınız uzunsa saçlarınızı topluyorsunuz o rüzgarda yüzünüze çarpıp can yakıyor çünkü,her türlü sorunu terasın kapısının önünde bırakıp o güzelliklerin tadına varıyorsunuz.Unutmadan en sonrada kocanıza teşekkür ediyorsunuz.

Teşekkür ederim aşkım iyi ki varsın.


 Not:) Bana bir süpriz lazım öyle pılı pırtı, takı makı, tek taş ,beş taş değil onlar karı koca olarak bizi mutlu etmez.Bir erkeğe doğum gününde yapılacak bir süpriz:) Yardım lütfen...

20 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Yarın öğlen müsait misin? hem Erol'a sürprizini konuşuruz, hem de senin yaşgününü kutlarız ;)

Ayla dedi ki...

Müsaitim Sibel, bana uyar:))Eminim sen yaratıcı süprizler bulursun bana,ben o konuda yaratıcı olamıyorum malesef...

Sibelbek dedi ki...

o zaman her zamanki yerde buluşalım. her zamanki saatte :))))

Ayla dedi ki...

Merkez anlaşıldı, mesaj alındı:))Yarın öğlen görüşürüz o zaman

LeylaK dedi ki...

müthişşş harika, ben de istiyorummmm. İstanbul bambaşka bir şehir zaten. bol bol mutlu günler. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler....

annesiningülü dedi ki...

hıh buluşun bakalım :)
Ayla maşallah diyorum eşine ben :) Zahmet olmazsa benim eşcağızıma biraz eğitim verse süprizler konusunda ;)

Ayla dedi ki...

Leyla hoşgeldiniz öncelikle İstanbul'a gelirseniz mutla uğrayın Sapphire alışveriş merkezine bir de İstanbul'a bir de öyle bakı ve simulasyonu uğramadan gitmeyin çok eğlenceli.Size de mutlu günler söylemeden edemeyeceğim sunumlarınıza bayılıyorummm.

Ayla dedi ki...

Baharcım herkese kapımız açık:)haberin ola.
Bahar öncelikle içinde olması lazım eğer içinde varsa gerisi kolay Erol güzel güzel tüyolar verir eşine bu konuda başarılı.Mesela ben tersiyim ben yapamam süprizler hatta beceremem

hypo dedi ki...

tebrik ederim, Erol'un yaratıcılığına.:)

Ayla dedi ki...

Cüneyt bende Erol adına teşekkür edeyim o zaman:)

otuzundansonra dedi ki...

Ne güzel bir sürpriz yapmış böyled 4d simülasyonunu ilk kez duyuyorum bakmak lazım galiba.

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Süper bir süprizmiş ! Bu arada Sapphire binasını çok merak ediyorum ben orda okurken henüz bitmemişti okul bitti döndüm sonrada fırsat olmadı.. Acil gidilmeli.. Sevgiler..

Ayla dedi ki...

Otuzundan sonra benimde haberim yoktu dibimdeymiş halbuki kesinlikle gitmeni tavsiye ederim eğlendirici:))

Ayla dedi ki...

Derya Sapphire işe yakın sürekli giderdim de yemek yemeğe ya da erayıma birşeyler almaya.Böyle 4d simülasyon oldugunu eşimden duydum İstanbula gelirsen mutlaka uğra, turistte vardı bizim gittiğimizde adamlar nerelerden neyi duyuyorlar keyifli:))

Sevgiler benden

elif-kayra dedi ki...

gidiyorum en kısa zamanda bende :))

Ayla dedi ki...

Elif git git tavsiye ederim lakin sakın hırkasız,montsuz çıkma o gün sıcaktan pişsende aldanma oranın havası çok başka:)))

Nil dedi ki...

bu süpriz yaratmak, bulmak bulaşıcı mıdır? ya da kurs seminer falan veriyor musunuz Aylacım? Eşimi yollasam bir zahmet el atsanız. yuvamızın geleceği için be arkadaşım. yap bi kıyak bize

Ayla dedi ki...

Nilhancım güzelliklerin bulaşıcı olduğuna inanırım ben.Ah bir yakın olaydık ben eşini nakış işler gibi ince ince bu düşüncelerle nasıl işlerdim bir bilsen:)İkna kabiliyetim vardır benim tek ikna edemediğim kişi tontalağım ara sıra da Erol.Keşke elimden birşeyler gelse.

didem dedi ki...

Guzel bir yerde otel tut kucuk bir tatil yapin. Benim yaptigim en buyuk supriz esimin en sevdigi arkadalari isyerindeki arkadaslari mudurleri dahil eve cagirmistim. Hic suphelenmemis eve geldiginde sok olmustu!!!

Ayla dedi ki...

Didem ağvaya gideceğiz inşallah ekolojik bir otelmiş kalacağız gün ayarlarsak hakkım saklı yani. Erol da onu bana yaptı.İşten izin almış evi gidip süslemiş kalpli bir pasta almış:) anneme ve annesine sipariş vermiş(dolma, börek poğaca yapın dıye) hiçbirşey olmamış gibi işe döndü. Sonra akşam eve gidince süprizzzzz sevdiklerimizle birlikte.Diyorum ya bu adam bana süpriz bırakmadı:))