Perşembe, Nisan 28, 2011

oggaaa sorunsalı

emirgan4

Sehpayı çekip gümüşlüğe ulaşmaya çalışan tontalağın niyetini anlayan baba koşarak oğlunun yanına gider.

-Şişşşttt ne yapmaya çalıştığı anladım, senin anan güzel mi?
-ıhh ıhh evettttt

Babasına dikleşircesine kendinden emin o kadar tatlı söyledi ki annesi mest oldu mest. Bu yaşta, bu kiloda ve bu boyda ,dikkat edin medeni halimi söylemiyorum bile kainat güzellik yarışmasında birinci olsaydı acaba bu kadar sevinir miydi:)

Bu aralar bir ohaa sorunumuz var bizim. Bir gün anne koca bir eşşeklik edip ohaa oradan da o gölü attı ya deme edepsizliğinde bulunmuştu.Konuşmuyor konuşmuyor diye biz dellene duralım bizim bücür işine gelen kelimeleri cımbızla çekip söyleyebiliyor nedense.Bir tepki verecek olsa anne oggaaa ya diyordu biz üstelemeyince yavaş yavaş unutmuştu yani biz unuttuğunu zannediyorduk. Bir haftasonu yine çekirdek ailecek maç izliyoruz.Top yan filelere çarptı bunu yanlış anlayan tontalak annesine döndü ellerini birbirine tüh yapar gibi vurdu ve üzülerek dedi ki

Anne oggaaa ya gollll attiiii

10 yorum:

bahriye-krm dedi ki...

:)))))
işte bu çocuklar böyle canım...almamaları gerekenleri alıyorlar sonra da uygun bir zaman da pat diye söyleyiveriyorlar :))

Ayla dedi ki...

Bahriye aynen öyle. Ben anne seni seviyorum demesini bekleye durayım bizim bücür ogga gol atti diyor ya:)))

abide berkman dedi ki...

:))) oggaaa.Allahtan kötü bir kelime değil.Bende bazen azımdan kaçırıyorum,özellikle araba kullanırken farkında olmadan birşeyler söylüyorum :) farkedince hemen müziğin sesini açıyorum duymasın diye :) Aylacım, seni seviyorum kelimesini söylemeye başladıktan sonra her şımarıklığın arkasından tam kızacakken çok mahsun bir şekilde annecim seni seviyorum diyorlar insan kızamıyor.Çok cin bunlar :))

Ayla dedi ki...

Abide bir o günleri görebilsem:))aslında sevgisini çok güzel gösterir bizim tontalak nankörlük ediyorum biliyorum sadece söylemiyor. Yoksa ağladığımda gelir gözyaşlarımı elleriyle siler beni dizine yatırır başımı okşar bir görebilsen o büyümüşte küçülmüş hallerini:)))

Sibelbek dedi ki...

:))) yerim o oggaaa diyen ağızlarını ben. bizde de aynı durum olmuştu Aylacım. kötü olan tüm kelimeleri hemen kapıyorlar ama annelerini kainat güzeli gibi gördükleri de bir gerçek, herkes onların gözünden bakabilse bize di mi ama ;)

Nil dedi ki...

oh olsun siz de izlemeyiverin maç. maç izleyip küfür etmemk mümkün mü? çocuğun küfür haznesi gelişecek sayenizde .. oggaa da ne :)

babasına "anan güzel mi" derse hiç şaşırmam :)

Ayla dedi ki...

Sibel keşkee keşke acaba tontalağımın gözünden dünya beni nasıl görürdü, mesela adriana lima mı olurdu:)))Bu arada Mimin için teşekkür ederim en kısa zamanda cevaplayacağım

Ayla dedi ki...

Nil ama ben ama ben çok değiştim çok.Artık hem babasının hemde tontalağımın küçük olması sayesinde maçları Çavkovskinin keman konçertosunu izler gibi gibi izliyorum,bir tek üzerimde tuvaletim eksik:))))

Kesinkle tontalakta o ışığı görüyorum yakında onu de der:)

annesiningülü dedi ki...

bizimkide bir ara diyordu :) birde bir kötü kelimesi daha vardı ki çok fenaydı :( unuttu. tabi bilmeden söylüyordu ama :(

Ayla dedi ki...

Bahar bir duydu mu unutturabilene aşkolsun.Olsun unuttuğu iyi olmuş.Aile yanında cok dıkkatlı çünkü şaka gibi söylemesi gerekenleri söylemiyor da söylememesi gerekneleri söylüyor