Salı, Nisan 19, 2011

"dünle beraber gitti düne ait ne varsa, bugün yeni şeyler söylemek lazım-Mim

Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş
Dünle beraber giitti cancağızım
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

Mevlana Celaleddin Rumi

Bazen kırılsam da, kendimi çaresiz hissetsem de ,insanları olduğu gibi kabul etmekte bazen zorlansam da ,sindirdiğimi zannettiğim şeyler ara sıra tokat gibi çarpsa da ileri bakabilmek ve hayal kurabilmek adına ben bugün böyleyim.......Bulutsuzluk Özlemi -Sözlerimi geri alamam




Küçük Mücizem beni mimlemiş kendisine çok teşekkür ediyorum ve bende bu mimi kabul ederlerse eğer Sibel'e, Cüneyt'e ,Bahriye'ye ve Abide'ye gönderiyorum.

Not: Mimin konusunu yazmayı unutmuşum ;ruh halinizi ortaya döken resimler, şiirler, şarkılar her ne varsa onları ekliyoruz, haydi kolay gelsin.

8 yorum:

Sibelbek dedi ki...

uuuu! zor bir mim, bırak gününü, dakikasına değişiyor benim bu aralar hislerim :)))) havalardan hep, havalardan ;)

hypo dedi ki...

teşekkür ederim.
çok düşüncelisin.

Ayla dedi ki...

Sibel aynı durum bende de mevcut şu aralar. Sabahları güneşli bir şekilde başlıyor gün öğlen ise parçalı bulutlu akşam ise şimşekler çakıyor eve gidince rahatlama durumları anla işte o derece yani:))

Ayla dedi ki...

Ben teşekkür ederim

abide dedi ki...

Teşekkür ederim canım :) Mimi en keyifli ruh halimde iken cevaplamaya çalışacağım.Çoook uzun zamandır keyifli olmadım,havası gibi devamlı parçalı bulutluyum :)

Ayla dedi ki...

Abide bende bu ruh halıyle cevaplamak istemezdim ama ne yapayım cevaplamayamayınca huzursuz oluyorum huzursuz.O nedenle bekleyemedim:) Farklı durum da farklı şey çıkardı da neyse:))Bu seferlik böyle olsun

bahriye-krm dedi ki...

çok teşekkür ederim ayla :))
en kısa sürede cevaplayacağım...

Nil dedi ki...

bayılırım bu şarkıya.