Çarşamba, Nisan 13, 2011

ama ben o köye hiç gitmem zannediyordum

Aslında epeydir karşılaşıyorduk kendileriyle de ben oralı olmuyordum,gözlerimin içine bakarak selam verecek olurdu ben kafamı çevirirdim. Kendimi bildiğimden beri sevmem gereksiz samimiyetleri.

Bu sabah baktığımda artık gözlerimi kaçıramadım ve selamlaşmak zorunda kaldım Ben o köye hiç uğramam zannediyordum halbuki ne kadar da çok yanılmışım. Sustu hiç birşeyler demedi sadece alay eder gibi tebessüm etti. Bu hareketi çıldırttı beni.Sinirle go home dedim türkçenin köküne kıran girmişcesine. Go home be go home .

Tebessümüne kahkahalar eşlik etti o kadar kolay değil dedi. Beni hergün görüp de yok sayman var olmadığım anlamında gelmez dedi üstelik çok bilmişcesine.Daha uzunca bir süre buradayım hatta ömrünün sonuna kadar nefes kadar yakınındayım  sana bir de kötü haberim var sakın bu kadarız zannetme.Tekrar baktım aynaya bu sefer kaçak göçek değil dikkatlice genetik şifrem belli ki anneme çekmişti. Off körolasıca kırışıklar dedim sessizce, bu sefer çılgınca kahkahalar attı .Sadece uzunca baktım, koca bir ah çektim. Ama ben o köye bu kadar çabuk gitmem zannetmiştim:(

8 yorum:

hypo dedi ki...

bir günde 2 post.
ve yaratıcısında.
yolun yarısı şiiri giderdi buraya.
:)

İkiz Annesi dedi ki...

Er yada geç her birimize uğrayacaklar :(

Ayla dedi ki...

Yolun yarısına geldiğim zaman aklımda zaten ,eğer o zaman kadar buralarda olursam o şiirle taçlandıracağım yeni yaşımı:)

Ayla dedi ki...

Aylin kaçış yok malesef,malesef

Nil dedi ki...

nebahat çehre, kadın kırış kırış ama bir o kadar da alımlı. biz de öyle oluruz belki :P

Ayla dedi ki...

Küçük mucizem daha bu yaşımda bile zor toparlıyorum ben kendimi o yaşta nasıl oluyorum onu düşünemiyorum bile:)Kesinlikle içten gelen birşey bu, benim içinde yok galıba

abide dedi ki...

Aylacım, bende o köye hiç uğramak istemeyenlerdenim :) son 1 yıldır mecbur kalmadıkça aynaya bakmıyorum.Sabahları mecburen saçımı toplarken bakıyorum ama o zamanda gözlüklerimi takmadan baktığım için hiç birşey göremiyorum (miyop).Böyle giderse birgün aynaya baktığımda kendimi tanıyamayacağım :)

Ayla dedi ki...

Abide güldürdün bak şimdi bende miyopum.Malesef istesek de istemesek de Allah sağlık sıhhat versin yolumuz düşecek o köye hatta o yola girdik mi dersin.