Çarşamba, Mart 11, 2015

Yummy yummy yummy I like honey



Eray'ın dün okulda İngilizce şarkı gösterisi vardı. Bu sefer babası gitti. Biraz söylene söylene gitti. Eee hep ben izin alamam ki. Aslında gitmek çok istedim de malum izin olayları. Sağolsun babası her anını videoya çekmiş, gitmiş gibi oldum bende.

Videoyu seyredince Erol'a 'okula benim değil senin gittiğin nereden de belli' dedim. Hadi okul formasını ıslattı üstü değişti bunu anlarımda, gösteri başlamadan çocuğun pantolon düğmesi hiç mi dikkatini çekmedi :)) Çekmemiş adamın. Gerçekten de biz farklı gezegenlerdeniz..

Eray açısından gösteri kıpır kıpır ve eğlenceli geçmiş görünüyor. Tabi birazda sabırsız. Herkesin Erayyy diye bağırdığı bölüme ise hiç şaşırmadım..

Şimdi ben susayım da video konuşsun..


Not: Çocuğumun büyümesinin en güzel yanlarından biride galiba çocuğumla dertleşebilmek. Yatmaya yakın Eray'ın yaptığı bir şey yüzünden 'Neden böyle oluyor oğlum anlamıyorum' dedim. Eray geldi kucağıma oturdu, öptü 'annecim bu olaya güzel bir yanından bakmayı deneyemez misin' dedi. Deniyorum oğlum gerçekten inan bana dedim. O tarafa çeviriyorum, bu tarafa çeviriyorum hadi diyorum şöyle bakayım yok bulamıyorum. Öptü beni kocaman sonra da ohhh dedi ve ekledi anne Eray böyle mutlu diyemez misin?

Ben bu lafın hala etkisindeyim bugün.Oğlumdan her geçen gün bir şeyler öğreniyorum.Bazen onun bana rehberlik etmek için dünyaya geldiğini düşünüyorum. Meğerse o dünyaya gelmeden ben ne kadar eksikmişim..


10/03/2013-İngilizce Şarkı gösterisi- Toplamda üç şarkı söyledin.Bir şarkı Şule ile iki şarkı sınıfça..

10 yorum:

Nil dedi ki...

eRAY'IN GERÇEKTEN REHBERLİK DERECESİNDE CÜMLELERİ VAR. mAŞALLAH aYLA. fARKINDALIĞI , ÖZGÜVENİ ÇOK YÜKSEK. vE ÇOK MANTIKLI BİR ÇOCUK.

bENİM DE ÖĞRENECEKLERİM VAR eRAY'DAN.

Nil dedi ki...

Yorum yazarken harfler görünmüyordu, körü körüne yazdım. Şimdi gördüm harflerin tersliğini.

Ayla dedi ki...

Nilhan'cım teşekkür ederim. Bazen farkındalığı çok tavan yapıp bizi zorlasa da Allah'a şükür diyorum bende.

Olsun bazen değişiklik yapmak iyidir. Sonuçta güzel yorumun öyle de okunuyordu.

oytunla hayat dedi ki...

Nasıl kıpır kıpır Eray :)) Yerinde duramıyor :)) Hele sonunda Eray diye bağırttı ya tüm arkadaşlarını, çok güldüm :)))
41 kere maşallah diyelim aklına...

Ayla dedi ki...

Şebnem hanım; büyünce kıpraşamayacağım nasılsa diyerekten çocuğum iyice kıpraşıyor büyümeden kanımca. Bir de Eray böyle mutluymuş ne yapalım :))

Sabırsızlığını illa her yerde gösterecek. Hem en çok o eğlenir hem de bitse de gitsek modundadır :)

Unknown dedi ki...

:D :D Eray'ı Cem Yılmaz'ın yanına çırak versene. Harika ikili olurlar. Bilemiyorum, Cam Yılmaz, "bu benim ekmeğimden eder." diyerek geri de gönderebilir.

deeptone dedi ki...

heheeee filozof eray :)

deeptone dedi ki...

ha haaa eray bi star olacaaak yami yami :)

Ayla dedi ki...

Safiye hanım ;eşimin arkadaşları da aynı sizin yaptığınız yorumu yapar Eray ile ilgili. O yüzden yorumunuza çok şaşırdım. İnsanları güldürmeyi, espri yapmayı sevdiği için küçük Cem yılmaz derler..Hahhh derim bende Cem Yılmaz'da kimmiş( ukala anne örneği) benim oğlum şahsına münhasır biri :)

Ayla dedi ki...

Deeptone; bakalım yıllar ne gösterecek. Sağlık olsun da başta :)) Merakla izlemedeyim..