Pazartesi, Temmuz 21, 2014

12.Seri

Öncelikle şunu belirteyim çok kötü bir organizasyondu. Veliler yandı kavruldu. Erol söylendi durdu. Tam üç saat sürdü. Eray sondan bir önceki yani 12. seride yüzdü. Çocuğumun şansızlığına bak. Çok bekledi, çok sıkıldı. Kayıtlı çok öğrenci olmasından sebep bence. Bu kadar çok öğrencisi olduğunu bilmiyordum ya neyse.


Program tüm öğrencilerin toplu yürüyüşü ile başladı. Sonra İstiklal marşı. Dans gösterisinden sonra yüzme gösterileri. Unutmadan yazayım herkesin birinci olduğu bir yarışma bu.

Arabadayken beklentiyi yüksek tutmamamız için mi bilmem 'annecim önemli olan kazanmak değil, önemli olan elinden geldiğini yapmak, cesaretini  göstermektir dedi. Haklıydı. Bizim ondan bu konuda böyle bir beklentimiz yoktu. Yaz okulunda güzel vakit geçirsin yeter.


Her seride 15-20 öğrenci vardı. Ve 5 'er kişilik gruplar halinde yüzdüler anlayın yani sıranın tontalağa ne kadar geç geldiğini. Start düdüğü ile atladı suya sonra başladı yüzmeye. Şu yönüyle güzeldi. Her kulvarda bir hoca vardı ne olur ne olmaz diye. Eray bir süre sonra yorulunca o köpüğün adı ne bilmiyorum ondan verip devam etti zorda olsa yüzmeye.



 
 
 
Ve varış çizgisi

 
Ve ödül töreninde madalyasını alır
 
 
Allah daha nice nice güzel günlerini göstermeyi nasip eder inşallah bizlere.
 
İlk yüzme yarışması-gösterisi 18/07/2014
Yer: TSYD
 

2 yorum:

Yunkabu dedi ki...

Harika bir ani daha... Biriktiriyoruz Aylacim, deli gibi ani biriktiriyoruz....

Ayla dedi ki...

Ahretliğim kesinlikle aslında b,r defter alıp ilklerini deftere de yazmak istiyorum ne olur ne olmaz diye ama vakit yok:(