Cuma, Nisan 22, 2011

Play-off mantığını anlatabilen beri gelsin

maç

Türkiye Kadınlar basketbol Ligi play-off serisi Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ile sona erdi.Şimdi sıra erkeklerde:)Çarşamba akşamı Sinan Erdem de Fenerbahçe Ülker-Galatasaray maçı vardı.Bu maç bizim için önemliydi çünkü hem ligi lider bitirmek hem de olası play-off eşleşmesinde rakibimizin 1-0 önde olmasını engellemek açısından mutlaka bu maçı kazanmalıydık.

İlk yarı Galatasaray resmen dökülüyordu savunma yerlerde o derece yani.Hatta maç o kadar sıkıcıydı ki.İlk periyod 20-15 devre 47-42 tamamlandı. İkinci yarı Galatasaray biraz kendini topladı Fenerbahçe kendini biraz saldı derken çekişme başladı 3. periyod 63-62 bitti. Son periyodu anlatamam o sıra hoop hopp hopluyordum, sinirden ölüyordum. Aaaa artık maça heyecan gelsin artık derken ben bunu kasetmemiştim.Hele o son 4 dakika yok mu ömrümden ömür gitti vallahi.Öyle ya da böyle  maçı 83-80 kazandık böylece normal sezon liderliğini büyük ölçüde garantiledik ve sadece bir maç galibiyet için yeterli.

maç1

Bayanlarda şampiyoluk cepte, inşallah darısı erkeklerde, ha birde futbolda da şampiyon olalım şimdilik isteklerim bu kadar. Yok yokk unuttum Samsunspor da(şimdilik grup lideri) 1.lige çıksın başka isteğim yok inanın bana

Samsunspor demişken pazar günü annemlerdeydik babamla Samsunspor- Erciyes maçını seyrettik malesef berabere kaldık kudurduk. Sonra play-off konusu açıldı ben köpürdükçe köpürdüm. Bu play-off mantığını hiç anlayamayacağım ben. İlk iki takım direkt çıkıyor üçüncü playoffa kalıyor. Yahu o zaman üçüncülük diye birşey neden var. Erol anlatmaya çalışıyor işte sonuçta en zayıf takım ile eşleşecek diye geveliyor da geveliyor. Eeee dördüncü olan takımla final oynayabilir üçüncü takım play-off tan çıkamayabilir ve doğal olarak 1.lige de çıkamayabilir.O zaman ben neden üçüncü oldum. Offff Ayla işin yok mu senin öyle işte ,kurcalama dedi.Erolla da konuşmuyorum onu kurcalama bunu kurcalama ee ben neyi kurcalayacağım.Offf offf dertlerim çok benim.

Yok yok bu konuyu anlayamacağım, anlamamakta da inat edeceğim:)

6 yorum:

hypo dedi ki...

çok basit.
reklam gelirleri.
daha fazla maç ve heyecan.
eskiden, ilk üç giderdi. 4. kıl payı kaçırırdı.
şimdi tekrar şans verme.
3. ye bu kadar üzülme:)
sen fener'e üzül.
şampiyon olamayacaksınız:/

Ayla dedi ki...

Ne reklam geliri, ne daha fazla maç ne de daha fazla heyecan ilgilendirmiyor beni. 3. takıma haksızlık yapılıyor işte haksızlıkkkkk.Banane şansını iyi kullansaymış.4.5.6 vs. şans verilecek diye 3.nün hakkı yenilıyor hakkı.Ben gelemem haksızlığa.

Sen ve senin gibilerin DUA lariyla şampiyon olacağız biz şampiyon.Bu durumda sadece size sindirmek kalacak sindirmek

Nil dedi ki...

bayanlar - erkekler- futbol başka isteğin Aylacım???

Ayla dedi ki...

Şimdilik canım bu kadar, ben azla yetinmeyi bilen biriyim:)

Ebru dedi ki...

Hım tam fransız kaldım konuya:)

Ayla dedi ki...

Nehir bu aralar bu konuda hassasım:)) Ödüm kopuyor bir aksilik olacakta Samsunspor playoffa kalacak diye:) Hepele gübele konuşuyorum o yüzden