Perşembe, Aralık 23, 2010

abisi oyoya goymamış:(

televizyon
Caillou bittikten sonra sürekli televizyonun düğmesiyle oynadığı için bak Eray bu televizyonu da abisilerle göndereceğim bozacaksın çünkü dediğimde anne didi(cici) mucuk mucuk diye sevmesi var ki görülmeye şayan

Dün öğlen telefon çalar, arayan annanemiz
-ayla televizyonu aldılar, evde kıyamet koptu, oğluna bir şey söyle
-Eray -annennnnn(höykürüyor, ağlıyor)
-efendim oğlum, ne oldu,neden ağlıyorsun
-annennnnn (höykürme devam ediyor) abisiii
-evet abisine ne oldu oğlum
-annen abisine oyoya goy demiş abisi de televizyonu oyoya goymamış.
-ama Calliou yu seyredemiyorsun ya ondan aldılar tekrar gelecek tamam mı

-annen abisi oyoya goy
-annen abisi oyoya goy
-annne abisi oyoya goy

-ıhhh çocuk beni dinlemiyor abisine oyoya goy demiş, abiside goymamış orada takılmış kalmış bozuk plak gibi. Malum fotoğraf çerçevesi sizlere ömür olunca Yumurcak tv de Caillou gözetliyoruz. 19,15 sıralarında galiba oynuyor o saatlerde açıyoruz.Bazen dizlerinin üstüne oturuyor bazen de ayakta pür dikkat izliyor ,bitincede aç aç diye kıyameti koparıyor. Babası bitti ama dediği zaman da elinden bir hışım kumandayı alıyor kendisi açmaya çalışıyor, açamayınca benim eteğime yapışıyor anne aç açç diye bana yalvarıyor.

Normalde televizyonun ,hafıza kartımızda (Caillou cd lerini karta yüklemiştik)bulunan şeyleri gösterme özelliği var ama bu bizim televizyonda çalışmayınca babası da servisi çağırdı akşam ki krizlere son vermek için. Servis öğlen gelmiş televizyonu duvardan aldıklarında kıyamet kopmuş.Annem diyor ki adamın paçasına iki eliyle yapıştı abisi oyoya goy(duvarı göstererek) diyerek ağlamış. Abisi de ama sizin televizyon hastalandı, hastaneye götüreceğiz ,iyileştireceğiz iki gün sonra sana getireceğim tamam mı demiş. Eray ı-ııh oyoya goy demiş kapıda adamların önüne durmuş ,adamın paçasından zor aldım Erayı daha bu kadar ağladığını görmedim dedi annem.

Akşam daha ayakkabılarımı bile çıkarmamışken annen abisi aldı, oyoyo goymadı dedi .Aman anlattıkça anlattı ,çocuğum tüm gün ne de çok dolmuş.Hemen babası eski televizyonu indirdi,kurdu babasına babammm diye sarıldı.Allah daha büyük ayrılıklar göstermesin tontalağıma:)

4 yorum:

annelili dedi ki...

Oyoya goy ama sende annesi...

bahriye-krm dedi ki...

bu nasıl bir sevgiii...
dediğin gibi ayla allah daha büyük ayrılıklar göstermesin :))

Ayla dedi ki...

Erayın malı annasi gibi çok kıymetlidir çok vermez ellere

Deli Anne dedi ki...

ay öldüm yahu! biz gülüyoruz ama onun için ne kadar önemli aslında.. ve beri yandan nasıl da tüm ev seferbes olmuş onun için.. abisi oyaya goy:)