Perşembe, Ekim 21, 2010

kapının ettiğine bak

eray tırnak

dün oburiksimin sesini duymak için aradığımda ağlıyordu, babaanneside biraz önce elini kapıya sıkıştırdı sonra konuşalım diyerek telefonu kapadı.Sonra aradığımda panik olacağımı bildiği için birazcık morardı önemli birşey yok dedi. Akşam eve gittiğimde zaten eve girer girmez kendi gösterdi elini anne üff dedi.Sonra kapıyı göstererek eh eh diye dövmemizi istedi. Şu yazımdaki sebeplerden ötürü eşyaları inatla vurmayız ama elini öyle görünce o kadar kötü olduk ki babası hemen kapıya birazcık eh yaptı ama öyle çok fazla değil.

Gece eli ağrı yaptı galiba ağladı, huzursuzluk yaptı. Eşime gece doktora götürmemekle yanlış mı yaptık acaba dedim.Sabah pijamalarını çıkartıp eşofmanlarını giydirirken sağ kolunu giydirdim ama canı çok acıyor olmalı ki sol eline dokundurtmadı,giymek istemedi,çok ağladı , arabada neşesi yerine geldi. Arabada parmağının resimlerini çektim doktorumuza mail atıp bir ilaç isteyecektim ama aksilik bu ya izne çıkmış. İçimizin rahat etmesi için başka doktordan randevu aldık öğlen gideceğiz. Bu arada aşağıdaki fotoğrafı çekerken beni yine şaşırttı. Eraycığım elini yüzüne getirip poz verebilir misin parmağının resmini çekmem gerekiyor, işte aynen şöyle poz ver dediğimde lafımı ikiletmeden poz verdi.Çok laf dinler benim oğlum çok

eray tırnak1

Not:Şu tarih işini bir türlü çözemedim bugün cuma ama yarım gün geriden takip ediyorum sabah eklersem bir yazı dünün tarihini atıyor, öğlen eklersem o günün tarihini atıyor oburiksimin tabiriyla Allah allah ya.

2 yorum:

öznur-ata dedi ki...

ayy kıyamam..geçmiş olsun

Ayla dedi ki...

Teşekkür ederiz,şimdilik eli havada geziyor ama birkaç güne umarız düzelir