Pazartesi, Nisan 16, 2012

Bebek İşi


Eray’ın çarşamba yıl sonu için fotoğraf çekimi var sonrasında da galiba mini bir parti ile devam edecekler güne.Karneye not bölümüne öğretmeni ’Eray’cım o gün çok şık giyinir misin yazmış’. Pantolonları hep kısa geliyordu,ayakkabı da almamız lazımdı çıktık alışverişe. Gri pantolon ve conserve aldık.Böylece evdeki gömleği de bir şekilde değerlendirdik.(tabi ben yelek de almak istemiştim ama bulamadım düzgün bir şey)Nasıl bir şey alalım diye düşünürken converse geldi aklıma ama minik adam ben bunu giymem diye çığlık attı.Sordum nedenini’ ayakkabının neyini beğenmedin Eray’cım’....

-Çünkü bebek İŞİ

Kendi ağzımı kapadıktan sonra bize yardımcı olan ablaya baktım o da işiniz çok zor diyordu gözlerini kocaman açmış halde.Çaprazda da başka abi vardı görevli o kahkaha atmakla meşguldü.Birden abinin ayakkabılarını gördüm.BİNGO.Abinin ayakkabıları da Eray’a alacağımız ayakkabıların aynı.Eray’cım bebek işi değil bu ayakkabılar çocuk işi, hatta genç adam işi baksana abinin ayakkabılarına senin ayakkabıların aynı.Bebek işi olsa sence abi giyer miydi bu ayakkabıları.Evet Eray cevap bekliyorum dedim itiraz gelmediğine göre demek ki kabul etti:)

Okuldaki çekilen fotoğraflar Allah bilir ne zaman geçer elimize dedim o yüzden kendi fotoğraf çekimini kendim yaptım.Ayakkabıları da kıyafetine yakışmamış mı ama:)

Not:Geçen hafta işten dönünce sordum'Eray'cım okulda neler yaptın.Eray dudaklarını büktü,başını öne eğdi ve 'annecim Ömer bana bebek dedi....Bence bir çocuğa edilecek en büyük hakaret 'BEBEK'

28 yorum:

Esra dedi ki...

Yakıyor Eray paşam yakıyor, çok yakışmış kıyafeti ve kesinlikle değil bebek işi, sanki 20 lerinin başında gibi :P

Bizimki de 'bebek, bebek' diyerek gülüyor bi yerde gördüğünde ama hatırlatayım kendisi değil daha iki yaşında bile :)

Nil dedi ki...

Ayla delikanlı olmuş Eray ım maşallah. Çok cool:)kravata bayıldım. ve kesinlikle çok doğru seçim. nazar boncuğu iliştirseydin Aylam iç taraflara bir yere :)

Benim kızım da BEBEK kelimesinden nefret ediyor hakaretmiş gibi. Bizi de sağlam bir alışveriş bekliyor. küçülenler, kısalanlar... oy oyy

gülay dedi ki...

Çok yakışklı olmuşsun Eray'cığım.Tam bir küçük adam;)
Ayla'cığım bizim fotoğraf çekimi bitti. Gelen fotoğraflara ise bakıp bakıp gülüyoruz:)Toplu çekimlerde çocuklara gülün demişler.Yazık kuzucuklar acı çeker gibi gülmüş:)
Ah Talişinde en kızdığı şey ona bebek denmesi:)

Ayla dedi ki...

Esra ablası teşekkür ederim Eray adına bana da bu kıyafetlerle büyümüş gibi geldi:)))

Oyy oy genlerinde var Esra bu çocuklarda var ya:))İki yaşında olmazken bile diyorlarsa bu lafları bana da göre başka açıklama şu olabilir,çabuk öğreniyorlar

Ayla dedi ki...

Nilhan son dakika kırmızı kravat aldım yoksa başka renk alıyordum, tezgahtar kırmızı da yakışır diyince aaa evet dedim:))Saolsun pişman olmadım.Nazar boncuğu iliştirmedim:((ama siz baktığınızda maşallah diyin olur mu:))

Sorma baharlık ve yazlık kıyafet eksiğimiz çok.Geçen seneki tişörtler,şortlar kesinlikle olmayacak biliyorum o yüzden oyyy da oyy diyorum.

Ayla dedi ki...

Gülay ablası teşekkür ederiz:))

Evet benimde en büyük isteğim Eray'a gülün denilmemesi.Çünkü Eray'a gül dediklerinde garip bir ifade alıyor yüzü:))Hatta öyle bir fotoğrafını yayınlayayım birgün.Çarşamba toplu fotoğraf çekimleri var perşembe ise albüm için çekimler:))Bakalım ben neler hissedeceğim gördüğümde büyük ihtimal çok güleceğim surat ifadesine:))

Bebek:)) ahh neden bu kadar takarlar bilmem,Eray bebek kelimesine takmış vaziyette...

bahriye-krm dedi ki...

eray güle güle giysin yeni cicilerini,çok yakışmış...işi garantiye alıp iyiki çekmişsin fotoğrafını,ben de bekliyemezdim :))
bak bizimki de bebek kelimesini hiç sevmiyor...demekki bu yaş çocukların ortak fobisi bu :))

Ayla dedi ki...

Bahriyecim teşekkür ederim.Eray yeni kıyafet pek giymez hele gömlek hiç giymez ikna olmuşken bu fırsatı da kaçırmayayım dedim, bu bile beni nasıl mutlu etti bir bilsen:))Kesinlikle ortak nokta:bebek denilmesinden hoşlanmamaları:))Hatta Eray hiç bebek olmadığını söylüyor.Fotoğrafları gösteriyorum hayır ben bebek değildim annecim diye kızıyor hatta:))

Tarkanın Annesi dedi ki...

hakikaten süper olmuş ben çocukların kravatlı hallerine bayılıyorum ya bu arada ayakkabılarada göz koydum bir tanede bizimkine lazım böyle iyi fikir oldu banada

abide berkman dedi ki...

Çok yakışıklı olmuş.Küçük bir delikalı eray,bebek değil.Kravatı da çok şık :) Kendilerini büyük adam yerine koyuyorlar bilseler ki bizim gözümüzde daha mini minnacıklar :)) bizede kızarlar.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Eray bey ne kadarda büyümüs masaalah ona!

Ayla dedi ki...

Sibel Eray ilk defa kravat takıyor bende beğendim bu halini ama benim oğlum sıkıntıya gelemez az biraz takıp atar onu:))Evet evet o ayakkablar çok kullanışlı herşeyin altına gidiyor...

Ayla dedi ki...

Abide öyle hala o yüzden belkide bu kadar şaşırmalarım.Büyüdüğünü bir şekilde bünye kabul etmiyor mu ne sürekli söyledikleri karşısında şaşırıyorum:))Teşekkür ederiz ablası beğenmene sevindik bu arada...

Ayla dedi ki...

Bir Terazi kızı;hep eşofman giydiği için bu kıyafetlerle bana da birden büyümüş gibi geldi:))

nil dedi ki...

Eray Abim, delikanlım, çok yakışmış süper olmuş, maşallah.

Harbiden "bebek" hakaret olarak algılanıyor bu modellerde:)

annesiningülü dedi ki...

büyümüş, adam olmuş :)

Ayla dedi ki...

Nil teşekkür ederizz minik delikanlı bu:))Ömer var okulda çocuğa sürekli bebek diyor ayyy bir görsen nasıl üzülüyor:))birde çok kızıyor

Ayla dedi ki...

Bahar olmuş di mi:))

Deli Anne dedi ki...

vay! diyecek söz bulamadı ve ikna oldu ha? hem de eray:)

maşallah pek de yakışıklı olmuş.. muzip kravatlı:)

Ayla dedi ki...

Mümine tahtaya vuralım hep birlikte.Son zamanlarda kendine mantıklı gelen açıklamalara Alla'a şükür itiraz etmiyor.Teşekkür ederiz ablası,yelek bulabilseydim kravat almayacaktık lakin alalım dedik,bakalım...

ayak izleri-sevgi dedi ki...

çok yakışmış çok.. maşallah erayıma.. ben bir converse hastası olarak ayakkabılara ayrıca bayıldım.. güzel günlerde giysin inşallah..

Ayla dedi ki...

Sevgi teşekür ederim Eray adına.Ayakkabıları bakalım ne kadar kullanacak inşallah canım mutlulukla kullanır.Ben de converse ve türevlerini çok severim.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Masallah delikanliya... cok yakismis annesi:)
Ayla'cim; bizimkiler de aylar oldu "bebegim" diye sevemiyorum((
Daha neler gorucez bakalim?:)
Ogluma kiyafet ararken bende cok zorlaniyorum. Amerika'da kiz cocugu icin daha cok alternatif var... onun icin bir cok arkadas erk. kiyafetini Tr.den getiriyor:)

Ayla dedi ki...

Seyhan biz evde bebek lafını asla edemiyoruz:)Ayrıca daha bu başlangıç bence çok şeyler göreceğiz yeminle...

Burada kızlarınkine bakıyorum bir de erkek kıyafetlerine adaletin bu mu dünya diyorum iki raf erkeklerin ise kızların kı 12 raf bu kadar çeşitlilik olamaz:))

Sibelbek dedi ki...

çok yakışıklı olmuş kuzum benim. maşallah :)))

Ayla dedi ki...

Sibel teşekkür ederiz keşke bir yelekle imajını tamamlayabilseydık:))

Seda dedi ki...

Çok yakışıklı olmuş maşallah Ayla'cım..

Ayla dedi ki...

Sedacım teşekkür ederim:))Çok özendik ya çekim bugün yapılamadı...