Cuma, Haziran 11, 2010

Nay nay

15-20 gün önce nereden geldiyse aklıma

Nay na na ni na ninay nay nay
Nay na na ni na ninay nay
Nay na na ni na ninay nay nay
Nay na na ni na ninay nay

melodisi çıkıverdi ağzımdan. Bunu duyan küçük dansçım ellerini çırparak sonra dönerek melodiye eşlik etti.Ateş böceğimin dansını görünce daha çok coşkuyla söyledim o da daha bir coşarak dansetti. Artık dilim üst damağıma yapışınca bıraktım ama anniii nay nay diyerek beni rahat bırakmadı kah annanesi kah babası kah annesi tarafından bu melodi gece boyunca söylendi, yarına nasılsa unutur diyerek gece boyunca eğlenildi.

Sabah bizler işe gidince gözlerini açar açmaz ellerini çırparak anniii (annaneye de anni diyor)nay nay demiş ve gün boyu bu durum devam etmiş,akşam eve geldiğimde nereden çıkardın nay nayı tüm gün peşimi bırakmıyor artık ağzım yoruldu diye bir güzel azar işittim annemden. Yakında unutur anne ya merak etme dedim ama bu zaman geçti sabah, akşam,gece aklına geldikçe nay nay diye peşimizde dolanıyor. Önceleri müzik açardık eğlenirdi ama onu da kabul etmiyor illa nay nay söylenecek.

Bu hafta kara kuzuma babaannemiz bakıyor, salı sabahı telefon açtı 09,15 de.

Babaanne: Ayla müziği açtım ama ellerini çırpıyor nay nay diyor çığlık atıyor, anlamadım.
Nay nayın güftecisi :He o mu dur sana öğreteyim melodiyi

Nay na na ni na ninay nay nay
Nay na na ni na ninay nay
 Nay na na ni na ninay nay nay
Nay na na ni na ninay nay

aaa hala siz oturuyor musunuz ?hadi hep birlikte ,elleri görelim:)

6 yorum:

Ballı Cimcime dedi ki...

Bütün çocuklar bu melodiye bayılır derdi annem kızımı büyütürken hakikaten öyle.. Hatta bazen yorulup anneannemiz Nayyy Kızııım Naay Nayy Nayy diye kısaltırdı:)))

Maşallah ufaklığa, sevgiler..

Ayla dedi ki...

Demek ki annanelerde aynıymış. Annemde gün sonuna doğru gücü kalmayarak bozuk pikap gibi nay erayıma nay nay nayy diyormuş:)

Ballı Cimcime dedi ki...

:))) Süperrr bu kadar olur, bu yorulma şarkısı sanırım:)))

Ayla dedi ki...

Hem de ne yorulma:))

Yunkabu dedi ki...

hem guldum hem Adem e anlattim bir yandan senin kara kuzunun nay nay hikayesini:))) Hele 9.15 te acilan telefon harikaydi. Ah kuzumu oyle dans ederken gormek isterdim. Ben gelene kadar unutur o naynayi:(

Ayla dedi ki...

Ah ahretliğim sen gelene kadar unutmasın diyeceğim ama bildigin gibi değil öyle 5-10 dakika takılmıyor saatlerce takılıyor artık sen düşün. Dün gece 12,00 yi geçiyordu ne yaptı bil, plastik bir kap vardı ona kovanın kepçesiyle vuruyor nay nay nay diyor şarkı söylüyor, gece gece ortalığı kaldırdı.