Salı, Ağustos 14, 2012

Son Kullanma Tarihi-14.08.2012

29 Ocak 2002 yılında girdiğim kapıdan bugün yani 14 Ağustos 2012 tarihinde çıkıyorum.Dile kolay tam 10,5 yıl olmuş.Neler sığmamış ki bu yıllara...

Oburiksimle tanıştım, evlendim,tontalağıma hamile kaldım,karnım burnumda 38. haftaya kadar şu merdivenlerden çıkarken söylendim,nice mutluluklar yaşadım, bir o kadar da depresyonun dibine dalış yaptım, dolu dolu nefes aldım,nefes alabilmek için kese kağıtlarına ihtiyaç duydum,öfkelendim,huzuru sarmaladım,tüm olumsuzluklara-haksızlıklara rağmen yoluma koşarak devam ettim,bazen körleşip yolumu kaybettim.Çığlık attım,bazen de lal dilim konuşamadım.Kısaca ben bu zaman zarfında hayatımın en önemli dönemini yaşadım.

Ama Bitti...Bitmek zorundaydı...Hani bir şeyin miadı dolduğunda kullanırsan zarar verir ya bünyeye benim de ruhuma zarar vermeyi başladı.Bugün son ve ben sadece akşamı düşünüyorum.Dertlerini dinleyip beraber gözyaşı döktüğüm,sıkıntılarımı anlatıp hafiflediğim insanlarla vedalaşma düşüncesi içimi buruyor.Vedalardan nefret ederim.. Sessizce geldiğim bu yerden sessizce çıkıp gitmek istesem de bu vedalar da yapılmalı....Zira bir defter kapanıyorsa layığıyla son cümlesine kadar yazılmalı....

20 yorum:

abide dedi ki...

Hayırlısı olsun canım...

Ayla dedi ki...

Abide'cim çok teşekkür ederim,inşallah hayırlısı olur...

Esra dedi ki...

Hayırlı olsun Aylam, dilerim huzurlu ve gönlüne göre bir dönem başlar senin için bugünden sonra, şöyle evde azıcık kafanı dinleyebileceğin kısa bir zamanın ardından, içinden geçtiği gibi bir iş bulman dileğiyle, hatta daha iyisi o işin seni bulması dileğiyle :)

Cebimdeki renkler dedi ki...

Hayırlı olsun Ayla' cım sonrasında daha iyi yerler olsun, huzur olsun, sağlık, mutluluk olsun.
Sevgiler...

tria dedi ki...

ben senin gibi hayatı hakkında cesurca karar verebilen insanları takdir ediyorum inşallah hayatında hep hayırlı ve güzel şeyler olur

Ayla dedi ki...

Esra'cım bu mübarek günde inşallah güzel dileklerin gerçekleşir.Ne güzel olurdu iş beni bulsa azcık evde nefes aldıktan sonra:))

Ayla dedi ki...

Ülker'cim inşallah olur hayırlı bir şekilde..

Ayla dedi ki...

Tria çok teşekkür ederim güzel sözler için,aslında çok çok çok geç verilmiş bir karardı aslında daha önce verilmeliydi.Vakitlice kalkamadım ben bu sofradan.Ama ama ama diyorum ki arkaya bakmak yok ve demek ki benim için doğru olan bu zaman..

annesiningülü dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun canım

Yunkabu dedi ki...

ahretligim, bundan sonra hayatinda cok guzel degisiklikler olur insallah. ardarda gelsinler, beklenmedik guzellikler.. ve sen hep iyi ki de , iyi ki.

Nil dedi ki...

HEr son yeni bir başlangıç Aylam. Ve bu adımı attığın için seni takdir ediyorum. darısı bana inşallah.
bu arada hayırlı kandiller canım.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

hayirlisi olsun bu guzel gecede Ayla'cim...

Sibelbek dedi ki...

başka bir kapı açılır hayırlısıyla Aylacım ;)

Ayla dedi ki...

Bahar'cım teşekkür ederim..

Ayla dedi ki...

Ahretliğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim artık bıktım çünkü keşke demekten.İnşallah bu sefer iyi ki diyeceğim..

Ayla dedi ki...

Nilhan'cım inşallah çok güzel bir başlangıç olur teşekkür ederim.En yakın zamanda darısı başına..

Ayla dedi ki...

Sibel'cim inşallah..Bu kapının açılması çok uzamaz inşallah

Ayla dedi ki...

Seyhan'cım inşallah dualarımı,dualarımız kabul olur...

Rüzgar Kumsal Anne dedi ki...

Daha guzel kapilar acilir insallah...

Ayla dedi ki...

Rüzgar ve annesi çok teşekkür ederim,inşallah açılır...