Cuma, Eylül 17, 2010

Nice senelere

Yıldönümü

Santraldeki kız telefon açtı Bir paketiniz var alır mısınız dedi Nereden geldiyse aklıma aman ne olur kredi kartı vs gibi birşeyse almam dedim. Yok yok öyle birşey değil dedi, ee nasıl bir şey ki... Çiçek demeye kalmadan ayy inanmıyorum bugün 17 eylül dimi dedim. Önce koşarak çiçeğimi teslim aldım, sonra eşime teşekkür telefonu açtım ,sonra çantamı alıp koşarak şirketten çıktım allahtan öğlen tatiline denk gelmişti hediyemi aldım.
Aslında iki -üç gün önce birşey beğenmiştim internetten sipariş verecektim, akşama doğru veririm demiştim sonra hep uçmuş aklımdan evlilik yıldönümümüz ta ki bugüne kadar.

17 Eylül 2005 5 yıl dolu dolu bitti bugün halbuki dün gibi aklımda herşey. O günden bugüne çok büyük mutluluklar, üzüntüler,sevinçler, umutsuzluklar,kırgınlıklar yaşadık birlikte inşallah sevginin güvenin,sabrın bir ömür boyu bitmemesi dileğiyle nice senelere aşkım

 yıldönümü1

4 yorum:

pelince dedi ki...

Ömür boyu mutluklar diliyorum.. Nice senelere ... Allah ayırmasın..

Ayla dedi ki...

Teşekkür ederim Amin inşallah

nil dedi ki...

Çok güzelsiniz...Çok güzel pozlar. Hep mutlu, hep sevgiyle, sağlıkla, oğlunuzla,sevdiklerinizle birarada olun...

Ama Ayla ilk bakışın var ya, Eray'ı gördüm ben...

Ayla dedi ki...

Nil teşekkür ederim,saolasın

Var ya Eray doğduğundan beri öyle diyorum yani bakış ile ilgili ama kimse bana inanmıyor gülüyor bunu söylediğinde inan çok şaşırdım.