Cuma, Mayıs 07, 2010

Ohhh 4 yaşına kadar kurtulduk

doktor

Bugün Eray'ın Hepatit A ikinci doz aşısı vardı,artık 4 yaşına kadar aşımız yok. Allahtan aşı vurulunca bir iki mızıldanıyor sonra oynamaya devam ediyor, bu konuda şanslıyız. Boyuna,kilosuna, karnına, boğazına, kulağına her bir yerine baktı maşallah her şey yolunda imiş.

Dün akşam 20 aydır Şükrü beye gidiyoruz ama Eray'ın hiç resmi yok diye düşündüm. Sabah da gider gitmez fotoğraflarını çektim .6 ay öncesine kadar doktorunu çok severdi ,sarılırdı öperdi ama şimdi görür görmez kaçıyor.

Şükrü beye göre artık bağlantı kuruyor aşı ile ya da başka olumsuz şey ile ondan dedi. O nedenle kıpır kıpır kucağından inmek istedi doğru dürüst çektirmedi. (Fotoğrafta da görüldüğü gibi çok tedirgin her an kendisine kötü bir şey yapılacakmış gibi etrafı kolaçan ediyor:) )

Kilo = 15.400
Boy = 90 cm

Babası ile Eray oynarken annede ortapedi de muayene oldu. Uzun zamandır boynumdan koluma, enseme yayılan bir ağrı vardı. İlk etapta ilaç verdi haftaya tekrar gidilecek kemik ölçümü yapılacak. İlaçlarla ağrı geçmezse mecburen emara girilecek ona göre bir tedavi belirlenecek. Tabi ağrı geçince birkaç egzersiz verildi bilgisayar karşısında tüm gün çalıştığım için onlar yapılacak. Bugün ağrım çok ağrı ile doğru orantılı keyfim hiç yok. İnşallah ilaçlar iyi gelir.

4 yorum:

Yunkabu dedi ki...

Cok tatli cikmislar, cok. Masallah Eray kuzuma. Insallah boylu poslu delikanli olur. Kalinca ses tonu ile sokakta seslenir bana birgun, Fulya Teyze, naber? :))) Pazar posetlerim varsa onlari da aliverir elimden. Ben yukten iki buklum olmusum, halbuki Eray kustuyu tutarmis gibi tasir posetlerimi. Sonra ben onu evime buyur ederim, biraz sohbet ederiz. Sonra, o , yine o kalinca sesiyle , Fulya teyze ben gideyim arkadaslar bekler diyor ve gidiyor:) Arkadaslar da Mete ve Yunus :)))

Ayla dedi ki...

Ayy inşallah fulyacığım Allah o günlerimizide gösterir. Seninle arkadaşlığımız gibi Erayın mete ve yunusla arkadaş olmasını çok isterim.Senin gibi bir annenin yetiştirdiği çocuklar oğluma hayatta can yoldaşı olur.

Filiz dedi ki...

aaaa Şükrü amcamız :)) ya biz 6 senedir gidiyoruz bizim hiç fotoğrafımız yok bizde bir tane çektirelim bari :)

Ayla dedi ki...

Filiz biz bıraktık artık o hastaneyi çünkü çok kalabalık epey oldu.Şükrü bey kesinlikle çok iyi bir doktor bencede çektirin anı sonuçta...