Çarşamba, Şubat 19, 2014

Show Must Go On


Aslında çok özledim öyle özledim ki buraları kelimelerim kifayetsiz kalır.Peki neden mi gelmiyorum. Bilmiyorum...Vakitsizlik desem hayır o olamaz bol bol vaktim var.Yazmak için nedenim yok desem hayır bu da olamaz..Hayatımda bir tontalak var ki benim adam sürekli malzeme veriyor bana..Ayrıca geziyorum, görüyorum, öğreniyorum,okuyorum,nefes alıyorum daha ne olsun..İçimden gelmiyor desem hayır bu da olamaz kafamda sürekli yazıyorum..Eeee o zaman derdim ne benim..

Aslında pişmanım Eray'ın hayatında öyle güzel ilkleri oldu ki kayıt altına alamadım..Aklıma geldikçe yazmaya çalışacağım..Ha bu arada dil hala pabuç gibi.Öyle cümleler kuruyor ki bazen kalakalıyorum.

Bende pek bir değişiklik yok diye yazacaktım ki kendime geldim.Bal gibi var işte. Hem insan nasıl aynı kalır hiç anlamam.Zaten bu dünyada en çok kıl olduğum cümle

-Nasılsın canım nasıl gidiyor
-Ne olsun bildiğin gibi işte herşey aynı

değil midir? Herşey nasıl aynı kalabilir.Mesela benim sabah havam parçalı bulutlu, öğlen güneşli, akşam sisli olabilir,gün içinde bile değişebilirim.

Yazmadığım süre boyunca işe girdim,çıktım, kilo aldım,yanlızlığı daha çok sever oldum, okumaya düştüm,bazı şeyleri sorgulamayı bıraktım, kabullendim,daha az gülmeye başladım..Galiba en önemli değişiklik benim gibi geveze birinin daha az konuşmaya başlaması...Alıştı herkes..İnsanoğlu nelere alışmamış ki benim sessizliğime alışmasın.Bende ki de laf işte.

Eray ile ilgili açığı kapatmak için kronolojik bir sıra oluşturup fotoğraflar ekleyeceğim hiç yoktan iyidir düşüncesiyle..Ama bugün değil annem gelecekmiş,yoldaymış bana müsade.

Fotoğraf 30 Ağustos 2013 Cunda adası..Eray beyin yüzü limoni çünkü o otelde kalıp deniz ya da havuza girmek istiyor.Herşey sizin istediğiniz gibi olamaz diye veryasın ediyor.

8 yorum:

annesiningülü dedi ki...

oh okuyacak yerim çıktı :)

Deli Anne dedi ki...

ama muhteşem bir dönüş olmuş bu, bu fotoi bu hava, yaz, uçuşan etekler, ada...

Yunkabu dedi ki...

Hosgeldin ahretligim :) bir daha bu kadar uzaklasma...

Rüzgar Kumsal Anne dedi ki...

Ne yalan söyleyeyim başınıza kötü bişey gelmiş olabileceğini düşündüm.Sıkça yazarken bir anda uzun bir süre ortadan kaybolunca... Yazıyı görünce gülümsedim.

Ayla dedi ki...

Bahar bende sizleri okumayı özledim:)

Ayla dedi ki...

Deli anne sağolasın güzel bir tatildi bende o atmosferi çok sevmiştim inşallah yazmaya devam edeceğim.

Ayla dedi ki...

Ahh fulyacım neden bırakıyorum bilmiyorum ki:) Aslında buralar çok iyi geliyor bana

Ayla dedi ki...

Rüzgar'ın annesi Allah'a şükür herşey yolunda.Aslında ailemde hastalıklar üst üste geldi bu aralar keyfim yoktu ama halledilmeyecek şeyler değildi.Allaha şükür geçti ve bitti.